Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
0°C
-5°C
Deli
4164

Nova odličja na 2. badminton turnirju Lige Komenda

S snegom pobeljena nedelja, 26. novembra, je bila športno obarvana. V športnem centru Harmonija se je na 2. turnirju Lige Komenda zbralo rekordno število udeležencev, ki so se potili za medalje na badminton igriščih. Tokrat je potekalo tekmovanje v ženskih, moških in mešanih dvojicah.

Prijavljenih je bilo pet ženskih dvojic in med seboj so se pomerile vsaka z vsako. Moške in mešane dvojice so bile številčnejše in igrali so v skupinah, iz katerih sta se po dva najmočnejša uvrstila v četrtfinale in naprej v finale.

V boju za medalje v kategoriji ženskih dvojic sta zmagali izkušeni Vita Miklič in Mateja Remec, na 2. stopničko sta stopili Mengšanki Nina Dodič in Helena Šinkovec, bronasto medaljo pa sta osvojili Katja Urankar in Marija Zore.

Uroš Bregar in Igor Tomazin, oba Mengšana, sta zasedla 2. mesto, premagala sta ju Klemen Korenčič in Uroš Radakovič, tretja sta bila Janez Vtič in Jurij Zaletel. Tudi v mešanih dvojicah je bilo pestro. V konkurenci 13 parov sta zmagala Nina Dodič in Uroš Bregar, srebro sta osvojila Klavdija Radin in Luka Ivanc, 3. mesto pa Nina Vrankar in Igor Tomazin.

Že je tu december, z njim zagotovo še kakšna udeležba na katerem od turnirjev v Sloveniji in upamo, da s tem tudi še kakšna nova medalja.

Besedilo in foto: Helena Šinkovec

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij