Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

S Planinskim društvom Janez Trdina Mengeš v 2024

Ob začetku novega leta želimo našim članom in podpornikom izraziti zahvalo za zaupanje in podporo. Le skupaj z vami lahko ustvarjamo in doživljamo nove poti, zato hvala, ker ste del naše planinske skupnosti in vabljeni na Zbor članov, ki bo 19. 1. 2024, ob 18. uri na Mengeški koči.

Za marsikoga je bila ena od novoletnih zaobljub več gibanja in preživljanja časa v naravi. Hribi in gore so zelo lepa kulisa, ki vzbujajo občudovanje, in so v spremstvu izkušenih vodnikov še boljše in lepše doživetje.

Ljubitelji pohodništva ste vabljeni, da se včlanite v najboljše planinsko društvo na zahodnem delu Kamniškobistriške ravnine – PD Mengeš. Vsi, ki bi si radi članarino uredili na društvu in medtem še rekli kakšno o vremenu, ste januarja in februarja vabljeni v naše prostore, vsak ponedeljek od 17:00–19:00.

V letu 2024 smo za obstoječe in nove člane pripravili program znanih in manj znanih planinskih izletov, ob že znani beri tradicionalnih dogodkov, kot so zimovanje, poletni tabor, Trim, Trdinov in Martinov pohod. Informacije o izletih in drugih dogodkih redno objavljamo na pd-menges.si in na naši Facebook strani.

Vabljeni v našo družbo in srečno na poteh!

Besedilo: PD Janez Trdina Mengeš

Oglejte si tudi