Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Ponudniki Tržnega prostora v občini Mengeš

Na tržnem prostoru v občini Mengeš so vam vsako soboto med 8. in 11. uro domače izdelke ponujali Kmetija Vazar, Mesnine Mrčun, Sadjarstvo Kimovec in Kmetija Mis. Sporočajo vam, da ostanite zdravi.

 

Mesnine Mrčun, Topole 10A, Mengeš

 

G: 041 342 907

 

Po prehodnem naročilu po telefonu vam ponujajo več vrst  suhih salam in klobas, suho goveje, svinjsko in konjsko meso, prekajene klobase za kuhanje, prekajena šunka, vrat, rebra, krače in še mnogo tega. Dobi se tudi šobelj, zaseka, ocvirki in mast. 

 

 

Sadjarstvo Kimovec, Bukovica 16a,  1217 Vodice 

 

E: sadjarstvokimovec@gmail.com 

G: 041 820 823 ROMANA 

 

Po predhodnem naročilu na zgornji telefon oziroma mail vam ponujajo jabolka (nekaj  jih je še), jabolčni kis, jabolčni sok motni in bistri, jabolčni suhi krhlji in jabolčni obročki(čips), jajca( pašne reje),različne rezance, suho zelenjavo, nekaj je še konzervirane. 
V prihodnjih mesecih bo na voljo tudi sezonska zelenjava: paradižnik in paprika, por, malancani, feferoni, solata, kumare, bučke. 

 

 

Ekološka kmetija Pr’ Vazar, Trnjava 29, Lukovica

 

T: 031 470 761

 

Ekološka kmetija Pr’ Vazar ponuja ekološko zelenjavo, čebulo, krompir, solato, fižol, motovilec, regrat, jajca in drugo. Dostava po dogovoru. 

 

 

Kmetija Mis, Zavrh pod Šmarno goro 2a, Ljubljana-Šmartno

 

G: 041 368 955

 

Kmetija Mis ponuja mleko na svojih mlekomatih in dostavo prvobitnih mlečnih izdelkov kot so jogurti, maslo, sirotka, kisla in sladka smetana, sirarske izdelke kot so sveži sir, dimljen sir, sir za žar in drugo.  Ob nakupu več kot 10 eur je dostava na lokacijo tržnega prostora v soboto dopoldan. 

 

Tina Drolc

Oglejte si tudi