Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

Ligaška tekmovanja NTZS v sezoni 2021–2022

Člani NTS Mengeš v letošnji sezoni tekmujejo v 1. SNTL in 2. SNTL. Po mnogih letih pa sodelujejo tudi mlade tekmovalke v 2. SNTL za članice.

2. SNTL članice: Vodja in trenerka ekipe Natalija Lužar

Mlade Mengšanke so odlično začele tekmovanje v 2 . članski ligi. Za ekipo igrajo: Brina Markič, Živa Markič, Urša Rozman, Pika Gorenc, Tina Križnič, Mihaela Stoilkovski, Maruša Vrhovnik in Eva Šobar.

V prvem krogu so gostovale v Preserjah in zmagale z rezultatom 5 : 0, drugo tekmo so isti dan odigrale z ekipo Rakeka in zmagale z rezultatom 5 : 1. Na prvih dveh tekmah so igrale: Živa in Brina Markič, Urša Rozman, Pika Gorenc in Tina Križnič.

Trenutno so na prvem mestu

2. SNTL člani: Vodja in trener ekipe David Orešnik

Ekipo sestavljajo: Aljaž Goltnik, Luka Jokič, David Grad, Timotej Jerina, Jan Šobar, Nel Savšek Pintarič, David Orešnik.

V 1. krogu so v Mengšu igrali z ekipo Tempo Velenje. V ekipi so bili Luka Jokič, Aljaž Goltnik, David Grad, Jan Šobar. Proti izkušenim Velenjčanom so tesno izgubili z rezultatom 4 : 5, drugo tekmo so igrali z ekipo Ptuja in jih premagali z rezultatom 5 : 1.

V 2. krogu so gostovali v Murski Soboti in zmagali z rezultatom 5 : 4, v Puconcih pa so izgubili z rezultatom 4 : 5.

V 3. krogu so se v Mengšu pomerili z ekipo Melamin iz Kočevja in izgubili z 0 : 5, v drugem dvoboju pa z ekipo Ilirija Ljubljana in izgubili z rezultatom 3 : 5.

Trenutno zasedajo sedmo mesto. 

1. SNTL člani: Vodja in trener Gregor Gostiša

Za ekipo igrajo: Andraž Avbelj, Klemen Jazbič, Rok Trtnik in Aljaž Frelih.

V 1. krogu so igrali doma z ekipo ŠD SU iz Novega mesta in izgubili z 0 : 5, v 2. krogu so gostovali na Ravnah, ekipa Interdiskont jih je premagala z rezultatom 5 : 2, v 3. krogu so igrali doma z ekipo Xiom Muta in jih premagali z rezultatom 5 : 2, v 4. krogu jih je doma premagala ekipa Savinja z rezultatom 5 : 1., v 5. krogu so gostovali v Ljubljani z ekipo Vesna, izgubili so z rezultatom 3 : 5, v 6. krogu so v Mengšu premagali NTK Krka Novo mesto z rezultatom 5 : 0.

Trenutno zasedajo sedmo mesto.


Besedilo: Mlaj

Foto: David Orešnik

Oglejte si tudi