DANES
21°C
14°C
JUTRI
24°C
10°C
Oceni objavo

MENGEŠ PRAZNUJE

Vstopamo v mesec maj, ki je za Mengeš prav poseben, saj tedaj praznujemo tudi občinski praznik. Letošnji maj bo še posebej prijeten, saj bomo z različnimi prireditvami občinski praznik praznovali kar cel mesec.

V praznični maj bomo vstopili danes, na predvečer prvega maja, s tradicionalnim prvomajskim kresom na Gobavici. Za dobro voljo bodo poskrbeli mengeški godbeniki. Se vidimo ob 20. uri na Gobavici!

Jutri, 1. maja 2024, nas bodo v zgodnjih jutranjih urah pozdravili naši godbeniki in godbenice s tradicionalno prvomajsko budnico. Dobro jutro!

Praznični maj bomo zaključili z osrednjo občinsko prireditvijo in s podelitvijo občinskih priznanj, in sicer v sredo, 29. maja 2024, ob 19. uri v Športni dvorani Osnovne šole Mengeš. Dogodek, ki bo potekal pod imenom  “Mengeška aleja prijateljstva”, bo potekal v znamenju povezovanja in raznolikosti. Dobrodošli!

Vas zanima, kaj vse nas čaka v maju? V poštne nabiralnike ste prejeli brošuro s koledarjem in predstavitvijo pestrega nabora različnih dogodkov, s katerimi bomo obeležili naš praznični mesec. Vabljeni!

Pozor: v brošuri je prišlo do nenamerne tehnične napake. Veselo Stoparjevo popoldne bo potekalo v nedeljo, 26. maja 2024, ob 17. uri, in ne v soboto, 25. maja 2024, kot je zapisano v brošuri. Za napako se opravičujemo.

Tako kot je Mengeš mesto raznolikosti, nas tudi v tem mesecu čakajo najrazličnejši dogodki. Dobrodošli v maju, mesecu občine Mengeš! 


Oglejte si tudi