Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Pitniki v Občini Mengeš ponovno delujejo

Spomladi nas vse lepši in daljši dnevi vabijo, da preživite več prostega časa v naravi. Za osvežitev s svežo in zdravo pitno vodo so ponovno odprti trije potniki v Občini Mengeš, v Športnem parku pri tenis igriščih, Ropretovi cesti pri Zajetju Pristava in na Mengeškem polju v bližini kapelice. Voda v pitnikih iz javnega omrežja, zato je prav tako dobra kot voda doma. Pitniki so bili v zimskem obdobju zaprti zaradi nizkih temperatur oziroma zmrzali, da ne pride do pokanja in poškodb cevi.
Pitniki so bili v Občini Mengeš postavljeni v dogovoru z upravljavcem, JKP Prodnikom, na treh lokacijah v bližini šolskih in športnih igriščih ter v bližini poti, ki se pogosto uporabljajo za sprostitev in rekreacijo na prostem.

Pitniki žal včasih postanejo tarča objestnežev, poleg tega pa so izpostavljeni različnim vremenskim razmeram, zato se kljub rednemu vzdrževanju in čiščenju lahko zgodi, da bo pitnik poškodovan ali umazan. V takšnem primeru bodo na JKP Prodniku veseli vašega obvestila, da bodo lahko čim hitreje poskrbeli za čistočo in tehnično brezhibnost pitnika.


Besedilo in foto: Tina Drolc

 

 

 

 

Oglejte si tudi