Mengeš

DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Junijska Kuh'na

Sobotno dopoldne, 24. junija, je na osrednjem mengeškem križišču najprej postreglo z zvočno in »dimno« kuliso, saj so lep dan tudi gradbinci izkoristili za urejanje Slovenske ceste. K sreči so bila očitno planirana dela hitro končana, tako da so ponudniki kulinaričnih dobrot in glasbeni izvajalci, na junijskih melodijah okusov in glasbe, lahko nemoteno predstavili in ponudili svoj repertoar.

Seveda se je 24. junija že nekoliko poznala selitev občanov v še bolj tople kraje, vendar so organizatorji, Turistično društvo Mengeš, Toma prireditve in kulturno društvo Mihaelov sejem ob pokroviteljstvu Občine Mengeš, uspeli preko dneva privabiti na prireditveni prostor kar lepo število obiskovalcev.

Ponudniki prehranskih dobrot Dobenski hram, Don Sergio, Gostilnica Orle, Toma prireditve, domače turistično društvo, Citron ter Wafle to go, so pravzaprav že stari znanci Kuh'ne v Mengšu.

1/2

Ansambel Vesolje

Sejmarji

Glasbeno mesto je tudi tokrat povsem upravičilo svoje poimenovanje, saj so za še boljši apetit in razpoloženje, z glasbenim aperitivom, poskrbeli najprej Sejmarji nato pa še ansambel Vesolje in kot se za predpraznični dan spodobi – veterani Mengeške godbe.

Besedilo in foto: KD Mihaelov sejem

Oglejte si tudi