Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Lokalni predpisi na enem mestu

V preteklem mesecu smo na naši spletni strani aktivirali novo funkcionalnost, saj smo na enem mestu zbrali vse lokalne predpise. Povezave do vseh predpisov najdete pod zavihkom Obvestila in objave –> Občinski predpisi.

Objava vseh predpisov na spletni strani občine zagotavlja transparentnost poslovanja občine, saj omogoča napredno iskanje po predpisih, predpisi pa so v zavihkih grupirani po statusu sprejetja. Za vsak predpis si je mogoče ogledati podatke o sprejemu predpisa, morebitne priloge na predpisu (npr. grafični del) in kronologijo predhodno sprejetih predpisov. Predpise lahko sortirate po različnih kriterijih (veljavni, v pripravi, po letih sprejema, …) pri vsakem pa najdete podatke o njegovem sprejetju, veljavnosti, kategoriji ... 

Pri vsaki seji občinskega sveta je na novem zavihku vidno, kateri predpisi so bili na tej seji sprejeti. Ob vsakem vnosu predpisa se določi vsebina predpisa in se tako avtomatično generira še razvid predpisov - prikaz predpisov po vsebini. Občina Medvode sicer vse uradne objave objavlja v Uradnem listu Republike Slovenije, na spletu pa so dostopni takoj po objavi.

Oglejte si tudi