Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
12°C
Oceni objavo

Krajevni urad Medvode ponovno odprt pet dni na teden

Krajevni urad Medvode, ki je del Upravne enote Ljubljana, bo od 4. aprila 2022 ponovno posloval vse delovne dni v tednu. Še vedno se je za obisk potrebno predhodno naročiti in sicer na telefonski številki 01 828 16 94 ali prek spletnega obrazca.

Krajevni urad Medvode bo posloval vsak dan in sicer:
  • ponedeljek, od 8. ure do 15. ure,
  • torek, od 8. ure do 15. ure,
  • sreda, od 8. ure do 17.ure,
  • četrtek, od 8.ure do 15 ure,
  • petek, od 8.ure do 13.ure
Nenaročene stranke bodo storitev lahko opravile le, če bodo imeli na krajevnem uradu v času obiska prost termin oziroma bodo morale počakati na prvi prosti termin. 

Zaradi dolgih čakalnih dob na Upravni enoti Ljubljana dodatno pojasnjujejo, da izdelava osebnih dokumentov ni v krajevni pristojnosti, zato si jih lahko izdelate na katerikoli upravni enoti v Sloveniji, kjer je čakalna doba krajša. Čakalne dobe so objavljene na spletni strani upravne enote

Občane in druge obiskovalce obveščamo, da Krajevni urad Medvode ni del Občinske uprave Občine Medvode, ampak le najemnik prostorov v stavbi Občine Medvode. Krajevni urad Medvode je organizacijsko del Upravne enote Ljubljana. Na Občini Medvode vam torej ne moremo izdelati dokumentov, podaljšati njihove veljavnosti, izdati potrdil iz uradnih evidenc, niti vam o teh zadevah ne moremo svetovati po telefonu. 

Oglejte si tudi