Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Dobava in vgradnja opreme za prizidek k OŠ Simona Jenka v Smledniku

Predmet javnega naročila je dobava in vgradnja opreme za prizidek k OŠ Simona Jenka v Smledniku, pri katerem se upoštevajo okoljski vidiki.

Gre za izvedbo opreme za novo prizidani del in rekonstruirani del Osnovne šole Simona Jenka v Smledniku. Večina opreme bo umeščena v tri nove učilnice in tri nove kabinete, poleg teh pa bodo opremljeni še kemijska učilnica s kabinetom, komunikacijske površine z garderobami in slačilnice za telovadnico.

Učilnice bodo namenjene četrtim razredom osnovne šole kot matične učilnice. Poleg stolov in miz (za začetno zmogljivost 24 učencev/k) različnih višin bodo opremljene z omarami za shranjevanje pripomočkov in delovnega gradiva učencev/k. Vsaka učilnica bo imela dve tabli, interaktivno in krilno tablo (bela in zelene). V sklopu omar bo urejena niša z umivalnikom in manjšim pultom. Na steno bo pritrjena večja površina s pluto za pripenjanje izdelkov. Kateder bo opremljen s predalnikom in poličnikom.

Trije novi kabineti bodo razdeljeni v dva običajna kabineta s skupaj šestimi delovnimi mesti in omarami za shranjevanje ter s kotičkom za razgovor s starši oz. s sodelavci. Tretji kabinet bo namenjen specialni pedagogiki in bo temu primerno opremljen z mizo za delo z otroki, oblazinjenim kotičkom za otroke ter delovnim mestom za pedagoga s svojo omaro. Poleg tega bodo v ta kabinet umeščeni še dve vreči za sedenje in premični poličnik za shranjevanje pripomočkov.

V rekonstruiranem delu šole se bo na novo opremilo kemijsko učilnico s pultom za poskuse otrok, nad katerimi bodo viseče zastekljene omarice. Poleg katedra bo postavljen pult za izvajanje poskusov učitelja oz. učiteljice, ki bo izveden iz kemično odporne površine ter bo omogoča sedenje za pultom. Učilnica bo opremljena z novimi mizami in klopmi. Ob učilnici se bo opremilo tudi kabinet s tremi delovnimi mesti in omarami za shranjevanje.

Komunikacije v prenovljenem in novem delu šole bodo opremljene z garderobnimi omaricami za tri oddelke, klopmi in oblazinjenim pohištvom za posedanje in učenje.

Slačilnice ob telovadnici bodo razdeljene na deklice in dečke. Opremljene bodo s klopmi z obešalniki.

Poleg navedenih prostorov je del opreme tudi prostor za čistila, kjer se umesti 6 garderobnih omaric za zaposlene in odprti regal za čistila.

Oglejte si tudi