Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Obeta se pester praznični vikend v Medvodah

MONOKOMEDIJA ADMIRJA BALTIĆA - SLABA DRUŽBA, sobota, 14. 12. 2019 ob 19.30, KD Medvode

Hitronogi Žuti, otrok ljubljanskih ulic, se po dolgoletni karieri v kriminalu na drobno znajde v priložnosti za analizo svojih preteklih poklicnih in osebnih "uspehov". Čisto po naključju, skozi zgodbe o sebi, svoji družini in svojih prijateljih, spregovori tudi o številnih družbenih problemih sodobne Slovenije, pri tem pa vas ne razjoče, temveč do solz nasmeje! Nastopajoči Admir Baltić se v njej ne predstavi samo kot komik in igralec temveč tudi kot izvrsten pevec.

Cena vstopnice: 8€
Nakup vstopnic v TIC Medvode in uro pred predstavo na blagajni KD Medvode

 

VEČER KABAREJA IN BURLESKE - GLAM XMAS NIGHT VOL. 2 - nedelja, 15. 12. 2019 ob 20.00, Klub Jedro

Glam Night je najbolj glamurozna noč leta - trenutek, ko se na odru predstavijo tečajnice plesne šole Glam Squad Burlesque in pokažejo, kam so šle vse solze in pot (šala, punce se seveda ne potimo). Glam Squad bejbe, novoletni srečelov, praznični dresscode in možnost, da si pridobite čisto nora novoletna darila... kaj še čakate?

Lani je bilo nepozabno, tako da je Xmas Night tokrat na spredu že drugič. Tradicionalno :) Podrobnosti pa še pridejo, ko bomo malo bližje decembru.

Vstop je nad 18 let, saj je na sporedu določena mera golote, vstopnina se plača na vratih in je 10 €. Rezervacij ni. Kdor pride prej, sedi bližje in mu za spomin ostanejo bleščice!

Oglejte si tudi