Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Natečaj za nov logotip OKZ Medvode

Občinska kulturna zveza Medvode želi polepšati svojo podobo, zato smo razpisali natečaj za izdelavo logotipa. Vabljeni k sodelovanju!
Občinska kulturna zveza Medvode (OKZM) razpisuje natečaj za izdelavo novega logotipa, ki bi predstavljal zvezo in bi ga nato lahko uporabljali za svoje poslovanje in javno podobo.

Namen

Izboljšati grafično podobo Občinske kulturne zveze Medvode z novim logotipom in spodbujati ustvarjanje na področju grafičnega dizajna v društvih in med drugimi ustvarjalnimi posamezniki v občini.

Rok in oddaja

Rok oddaje logotipa je 17. 12. 2023. Logotip v vektorski obliki (SVG in PDF) pošljite na e-poštni naslov okz.medvode@gmail.com z zadevo “Logotip” in se v sporočilu podpišite z imenom in priimkom.

Nagrada

Avtorju izbranega logotipa bo podeljena denarna nagrada v višini 150 € neto.

Smernice

Vsebina: Logotip naj simbolično predstavlja OKZM – zvezo prostovoljnih kulturnih društev, ki v občini Medvode delujejo na raznolikih kulturnih področjih (gledališče, glasbena in folklorna dejavnost, likovna in umetniška dejavnost, film, literarno področje, ohranjanje kulturne dediščine …).

Oblika: Logotip naj bo dovolj preprost, da je prepoznaven tudi v manjšem formatu, in naj ne vsebuje besed. Izbira barvne sheme in pisave, ki bi sodila k logotipu, sta prepuščeni avtorju.

Dodatne informacije: okz.medvode@gmail.com

Veselimo se vaših idej.

Oglejte si tudi