Logo MojaObčina.si

Medvode

DANES
-1°C
-2°C
JUTRI
-0°C
-2°C

ODPOVEDANO: Urbana Yoga za sodobnega človeka - dinamični stil


Urbana yoga za sodobnega človeka je zmes različnih stilov yoge bolj dinamične narave.
To pomeni, da se sekvenca izvaja v dinamičnem zaporedju izvajanja položajev s pozornostju na dihu. Dih nas popelje iz položaja v položaj. 


Vsaka vadba je različna in prinaša svoje prednosti in podporo. Vsaka yoga vadba je zasnovana celostno tako na fizičnem nivoju, kot tudi na mentalnem, duševnem in energetskem. Včasih so sekvence bolj dinamične in bolj fluidne v izvajanju, spet drugič je več poudarka v pravilni namestitvi in samem položaju ter na občutenju.

Poleg fizičnega izvajanja položajev je veliko poudarka na dihanju in uporabi različnih yogiskih tehnik dihanja - pranayama ter zavestnega osredotočnja pozornosti na trenutek TUKAJ in ZDAJ, ki nas popelje v meditacijo.
Vedno več je poudarka na razvijanju lastne čuječnosti. Čuječnosti do SEBE, do SVOJEGA TELESA, do ČUTENJA, do PREPOZNAVANJA svojih lastnih potreb.
Da sami znate začutiti in prepoznati, kaj “prav danes“ potrebuje vaše telo in na kakšen način želite izvajati yoga vadbo. Nikoli se ne silimo v nekaj, kar nam ne ustreza in bi se lahko poškodovali. Praksa yoge ni tekmovanje. Hkrati pa je dobro prepoznati ali ste postavljeni pred izziv in kako ga lahko izkoristite sebi v prid in si yoga prakso sami prilagodite na “ta dan”, tako,  je za vas kar najbolj koristna.

Naša yoga vadba je primerna za vse, ki se z yogo že poznajo ali pa so pripravljeni stopiti iz svoje cone udobja in se poglobiti globje vase in odkrivati svoje globine.

Za vse tiste, ki si želijo redne prakse in vztrajnosti in se tako razvijati v vedno boljšo verzijo sebe.


Srečujemo se vsak ponedeljek 17:30 - 18:45h ( MC JEDRO - Medvode)

Z veseljem vam posredujem več informacij in odgovorim na vaša vprašanja.

E: info@amritam.si

M: 041 767 565 (Katja)


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi