Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
25°C
11°C
Oceni objavo

Zaključek lige »Avto Kveder« v malem nogometu 2014/15

V soboto, 28. marca 2015, je bil izveden v organizaciji ŠTD Rafolče zaključek lige Avto Kveder v malem nogometu 2014/15. Tekmovanje se je izvajalo pod šotorom, ki ga upravlja Rekreacijski center Urbanija (RCU).
Letos je nastopilo v rednem delu  9 ekip: California, Antimon-Cosmos, ŠD Mlinše, TD Gradišče, ŠD Krašnja, Quercus Dob, Kaps d.o.o., Avto Kveder in Fenix Krašnja. Redni ligaški del, v katerem se je vsaka ekipa pomerila z vsemi ostalimi je končan (lestvica je na internet strani: http://www2.arnes.si/~sspvjeme/STD_RAFOLCE/).

 

Končni vrstni red končnice, v kateri je igralo 8 ekip je: 1. California, 2. Antimon-Cosmos, 3. TD Gradišče, 4. ŠD Mlinše, 5. ŠD Krašnja, 6. Quercus Dob, 7. Kaps d.o.o. in 8. Avto Kveder

Pokal za najboljšega strelca lige je dobil Žiga Anželj iz ekipe California s skupaj 19 zadetki v rednem delu in končnici. Za najboljšega vratarja lige je bil proglašen Denis Grabner, vratar ekipe Antimon-Cosmos. Pokal za fair-play, ki ga dobi ekipa, ki je storila najmanj prekrškov, je dobila ekipa Avto Kveder. Skupaj je bilo odigranih 52 tekem, 40 v rednem delu in 12 v končnici.

Organizator lige ŠTD Rafolče  vabi na jubilejni 10. turnir v malem nogometu na travnatem igrišču ob brunarici v Rafolčah dne 24. maja 2015 in se zahvaljuje vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešnemu zaključku tega tekmovanja.

Oglejte si tudi