Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

NK ČRNI GRABEN

VETERANSKI TURNIR V SAVUDRIJI NA HRVAŠKEM

Na praznik dela 1. maja 2013 se je naša veteranska ekipa udeležila nogometnega turnirja v Savudriji, kjer smo osvojili peto mesto, spoznali nove prijatelje in se zavezali, da nadaljujemo z udeležbo na mednarodnem turnirju tudi v prihodnjem letu.

 

TURNIR V DOMŽALAH

V nedeljo, 26. maja 2013 smo v Športnem parku Domžale organizirali prvi ženski nogometni turnir. Dekleta NK Črnega grabna so prvič igrala na turnirju in osvojila četrto mesto. V športni park v Domžale smo privabili ogromno število gledalcev iz naše občine. Naš župan Matej Kotnik je na koncu opravil podelitev pokalov in priznanj ter tako razveselil mlade igralke.

 

MEDNARODNA TEKMA V SAVUDRIJI

Mladinski selekciji U-8 in U-10 sta se 15 junija udeležili mednarodnih prijateljskih tekem v Savudriji na Hrvaškem. Selekcija U-10 se je odrezala odlično in zmagala vse tekme. Selekcija U-8 je imela polovični izkupiček. Naši mladi nogometaši so zelo uživali v igranju nogometa in pri dobivanju izkušenj.

 

NOGOMETNI TURNIR V ILIRSKI BISTRICI

V nedeljo, 16. junija 2013, se je ženska ekipa NK Črni graben udeležila nogometnega turnirja v Ilirski Bistrici. Naša dekleta so osvojila odlično drugo mesto in prinesla v klubsko vitrino prvi pokal. Na turnirju smo za drugo mesto potrebovali tri zmage. Dekleta so premagala NK Vrhnika, NK Ilirska Bistrica in NK Moravče. Doživela so en poraz in se iz tega naučila nekaj novega. Tako so dekleta naslednje tekme odigrale še boljše. Na turnirju je bila za najboljšo vratarko turnirja izbrana naša vratarka Mojca Kotnik.

 

ZAKLJUČEK LIGAŠKEGA TURNIRJA SELEKCIJ U-6

V soboto, 22. junija 2013, smo zaključili ligaški turnir za selekcije U-6, ki smo jo organizirali sami. Na ligaškem turnirju, kjer smo odigrali šest ligaških turnirjev, je igralo pet klubov: NK Črni graben, NK Olimpija, ND Črnuče, NK Dob in NK Termit Moravče. Zadnji dan smo naredili še podelitev, tako da so vsi mladi igralci dobili kolajne in vse ekipe pokale. Pri najmlajših selekcijah ni bil pomemben rezultat, tako da so bili vsi zmagovalci.

 

TURNIR V MORAVČAH

Na državni praznik 25. junija 2013 smo se udeležili ženskega turnirja v Moravčah. Do finala smo potrebovali štiri zmage. V finalni tekmi smo klonili po izvajanju kazenskih strelov in na koncu osvojili odlično drugo mesto.

 

MEDNARODNI VETERANSKI TURNIR ZA POKAL OBČINE LUKOVICA

V soboto, 29. junija 2013 smo organizirali s pomočjo naše Občine Lukovica mednarodni turnir, kjer je igralo šest klubov iz štirih držav. S tem turnirjem smo zaključili sezono 2012/2013 našega kluba, saj smo igrali z dvema selekcijama v MNZ ligi, ustanovili žensko ekipo, organizirali turnirje za vse selekcije ter se povezali s klubi v Sloveniji in tujini.

 

S treningi za novo sezono bomo začeli v četrtek, 15 avgusta 2013.

 

Drago Kolenko

Oglejte si tudi