Lukovica

JUTRI
20°C
13°C
SRE.
20°C
11°C
Oceni objavo

Končno tudi ženska nogometna ekipa v Črnem grabnu!

Vsi ljubitelji nogometa v našem okolišu so verjetno zadnje leto in pol malce bolj svobodno zadihali, saj se je na tem področju zgodil velik premik. Po mnogih letih premora imamo v Lukovici spet nogomet. Avgusta 2010 je bil namreč ustanovljen Nogometni klub Črni graben. Fantje in možje vseh starosti veselo hodijo na treninge, turnirje in prijateljske tekme že od samega začetka.
Nekega spomladanskega popoldneva pa se je porodila misel, da ne bi škodilo, če bi imel klub tudi žensko ekipo. Iz prvih vpisanih članic ekipe (dveh mamic nadebudnih nogometašev) je od maja letos naša ekipa zrasla na ponosno število 13 rednih članic. Naša ekipa je mešana, saj je razpon v letih velik. Najmlajše članice so še najstnice, najstarejše pa že preko štirideset. A leta nas ne motijo, saj treniramo zagnano in se trudimo po svojih močeh. Smo ekipa in držimo skupaj!

Avgusta, ob prvi obletnici kluba, nas je naš trener (in obenem predsednik in ustanovitelj kluba NK Črni graben) Drago Kolenko dal na prvo preizkušnjo, saj smo odigrale prvo prijateljsko tekmo proti dekletom iz ŠD Čelešnik. Bile smo poražene, a nas to ni ustavilo. V začetku decembra pa smo se pomerile z ekipo ŽNK Radomlje. Glede na dejstvo, da dekleta že nekaj časa igrajo v ligi in trenirajo že več let, je naš poraz nepomemben. Trudimo se še naprej in iz treninga v trening smo boljše.

Dekleta in žene, naredite nekaj zase, pridružite se nam! Vsaka nova članica je dobrodošla in bo sprejeta z odprtimi rokami.

Antonija Kos

ŽNK Črni graben

Informacije: 041 272 515 ali 051 818 032

Oglejte si tudi