JUTRI
25°C
13°C
TOR.
22°C
15°C
Oceni objavo

Medvedkova olimpijada ob 20. obletnici Vrtca Medo

V torek, 9. 5. 2023,  smo v Vrtcu Medo z Medvedkovo olipijado obeležili 20 let njegovega delovanja. Kako pomembna je ta številka, je vedelo tudi vreme, saj nas je ves popoldan razavajalo s prijetnimi, toplimi pomladanskimi sončnimi žarki. Za naše najmlajše smo v sodelovanju s starši pripravili pester program. Otroci so se zabavali v vožnji s kočijo, skakali so po napihljivem gradu, se preizkusili v spretnostni vožnji z otroškim električnim avtomobilom, ciljali tarče z žogicami, uživali na športnem poligonu, ustvarjali glasbo v kotičku z glasbili. Predvsem dekleta so po želji dobila modne frizure in tatuje v frizerskem kotičku, v likovnem kotičku so izdelovali igrače vrtavke.

S pomočjo donatorjev smo pripravili bogat srečelov. Nekatere dejavnosti so otroci izvedli ob predhodni menjavi za žetonček. Sredstva zbrana s prostovoljnimi prispevki v obliki žetončkov  so napolnila sklad vrtca. Poleg slastnih palačink smo otroke razveselili s prav posebnim presenečenjem - ob koncu prireditve nas je obiskal čarodej in nam pričaral čudovito predstavo. Zelo smo veseli, da je dogodek tako lepo uspel, še bolj pa so nas razveselili veseli otroški obrazi in njihov nalezljiv smeh.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste kakor koli pripomogli k uspešni izpeljavi dogodka. Še posebej se zahvaljujemo: Avto Kveder Lukovica; Gostilna in pizzeria Furman; Sam d.o.o. Domžale; Zaključna dela v gradbeništvu DRA-M; Čebelarstvo Nakrst; MIŠ Založba; Fiat Veit Domžale; Knauf Ljubljana; AMD Lukovica; LUŠTN' POD HRASTOM, gostinske storitve, Dijana Mikać s.p.; KUL ZABAVA,  oddajanje napihljivih igral in šotorov, Kristjan Rokavec s.p.; Pekarna Pečjak; B-Forma d.o.o.; Družini Votek; Družini Dežman; Družini Urbanija; Družini Novak; Družini Zadnikar; Družini Kveder, Družini Berlec ter ostalim donatorjem.

1/14














Andreja Peterlin

Oglejte si tudi