JUTRI
24°C
11°C
PON.
25°C
12°C
Oceni objavo

3, 2,1 GREMO

Vstop v novo koledarsko leto smo v moto klubu Rokovnjači obeležili z izdajo koledarja in voznega reda 2016, ki je bil sprejet na decembrskem zboru oz prednovoletni zabavi. Do sedaj lahko obkljukamo dva dogodka in sicer obisk sejma v Veroni in Zimski moto tabor.

O obisku sejma v Italiji je bilo že napisanih nekaj vrstic s strani Andraža v prejšni izdaji Rokovnjača.

Sejem je vsekakor vreden obiska, pa vendar se po treh letih premišljuje o spremembi lokacije, saj je v februarju tudi velik sejem v Nemčiji.

Snežne razmere v dolini letos res niso bile naklonjene za izpeljavo tekmovanja v spustu s pležuhi, s katerim popestrimo Zimski moto tabor. Zato je bila odločitev o skupinskem spustu na Veliki Planini odlična ideja. Zadnjo februarsko soboto je bil močan sneg in slaba vidljivos, ki pa  nista vplivala na odlično razpoloženje med udeleženci. Na progi smo vztrajali do zadnje vožnje in skoraj zamudili zadnjo nihalko v dolino, ker je Izi iskal svoje sanke. Kljub pozni uri nam je ostalo še nekaj energije za skupno večerjo s slaščico (pice iz bencinske in piškoti od Mateje).

 

V nadaljevanju leta nas čaka še veliko dogodkov, nekatere organiziramo skupaj z matičnim društvom AMD Lukovica, posebej bi radi izpostavili moped dirko, ki bo letos izvedena enkrat. Pridno pa že polnimo seznam udeležencev strokovne vikend ekskurzije, ki jo letos organizira Matic, in sicer ogled offroad dirke v kamnolomu Erzberg v Avstriji.

 

27. april 2016 -             Motorist varno na cesti 2016 - AvtoKveder Lukovica

1/2


1. maj 2016 -                 Budnica AMD Lukovica

2. maj 2016 -                 Otvoritvena vožnja

27.-29. maj  2016 -        Strokovna vikend ekskurzija - Erzberg

3. junij 2016 -                Krvodajalska akcija Motorist za življenje - Ljubljana

13. julij 2016 -               Nočna vožnja

20. avgust 2016 -          Klubski pohod

3. september 2016 -      Moto piknik

24. september 2016 -    Moped dirka za Veliko nagrado Lukovice

2. oktober 2016 -          Zaključna vožnja

10. december 2016 -     Občni zbor & prednovoletna zabava

 

Vsi, ki vas zanima več o delu moto kluba in bi radi prispevali svoj neprecenjiv delež, vas vabimo na naše dogodke oziroma klubske sestanke, ki potekajo prvo in tretjo sredo v brlogu.

 

Oglejte si tudi