Logo MojaObčina.si

Luče

DANES
31°C
14°C
JUTRI
33°C
15°C

Razstava eksotičnih živali na prostem!

Od 11. - 15. avgusta 2022 si lahko v Mozirskem gaju ogledate razstavo eksotičnih živali. 

Na BIOEXO dogodku želimo z Društvo ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo približati te čudovite živali ljudem in jim pomagati odpraviti predsodke do njih. Z dogodkom želimo predvsem ozaveščati o dobrobiti živali in širiti dobro voljo.

Letošnja razstava Bioexo je ponovno našla svoj prostor v Mozirskem gaju, kjer že tradicionalno 14to leto organiziramo razstavo eksotičnih živali na prostem. V celotnem vikendu bomo Mozirski gaj spremenili v dogodek za celotno družino. Po celotni površini bomo postavili več šotorov in točk dotika živali. Vsako leto se trudimo nadgraditi dogodek in tudi letos ne bo nič drugače.

»Letošnji Bioexo bo ponudil veliko dogajanja, saj boste vse dni razstave imeli možnost zbiranja žigov v Lovu na zaklad in se na koncu potegovali za glavne nagrade. V čudoviti naravi Mozirskega gaja vas bo pot popeljala skozi več šotorov, kjer vas bodo letos pričakalo več barvnih variacij panterjevih kameleonov, veliki pitoni, varani, kajman, anakonda, poseben kotiček z insekti in še kakšno presenečenje,« sporoča predsednica društva Nika Matoh.

Več informacij in program si lahko ogledate na povezavi.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi