Logatec

DANES
26°C
11°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

Tekmovalni vikend ŠD Tek je lek

V soboto je bilo državno prvenstvo v triatlonu in naši fantje so tekmovali odlično. Tian tretji in Jure četrti z nekaj smole na menjavi, Jakob Medved pa odlično drugo mesto med člani in jasno, gladka zmaga med mlajšimi mladinci.

Manca in Matic sta nastopila v  Petelinju, kjer je bila tekma za primorski tekaški pokal in  je Manca spet zmagala, Matic pa je pritekel na tretje mesto.

V nedeljo smo pa kar množično nastopili na tekmi notranjskega pokala ob Cerkniškem jezeru. To je verjetno ena boljših prireditev, saj jim uspe dobiti res lepo število tekačic in tekačev, teče pa tudi zelo veliko otrok. Imajo lepe proge, prijeten prireditveni prostor in še lepo a za tek malo pretoplo vreme tako, da je bilo prijetno. Naša najmlajša, Sara in Gaber sta se trudila po najboljših močeh a sta imela smolo, da so bile skupine take, da sta tekla tudi s starejšimi. Bosta pa drugo leto imela več sreče. Pri večjih sta Ema in Teja tekli zelo dobro in osvojili drugi mesti, kar je v tekmi z lokalnimi smučarkami tekačicami in biatlonkami odlično. Lani sta bili še občutno počasnejši, sedaj sta pa že enakovredni. Na koncu so se na 11,5km dolgo progo podali še odrasli. Vsak se je boril po svojih najboljših močeh z vročino, kilometri in drugimi tekači. Tomo, Mateja, Karmen in Miro so bili naši predstavniki, da pa ne bi priznanj dobili samo mladi, sta se potrudila tudi Karmen in Miro in v svojih kategorijah zmagala. Ni nam bilo žal nedeljskega dopoldneva, za društvo v celoti pa je bil to zelo uspešen tekmovalni vikend.


Oglejte si tudi