Logatec

JUTRI
24°C
12°C
PON.
17°C
12°C
Oceni objavo

Na Dan brez avtomobila v Občini Logatec 2023 so Cankarjevo ulico zavzeli obiskovalci, ki so se dogodka udeležili na trajnosten način

Čeprav smo Dan brez avtomobila v Logatcu 2023 na Cankarjevi cesti prestavili iz petka, 22. 9., na ponedeljek, 25. 9., zaradi slabe vremenske napovedi, je bilo vzdušje na dogodku polno pozitivne energije, nasmejanih obrazov in želje po sodelovanju pri različnih športnih, kulturnih, raziskovalnih ter zabavnih aktivnosti.


Ponovno smo bili veseli obiska učencev OŠ Alojza Gradnika iz naše pobratene občine Repentabor, ki so so delili prevoz z avtobusom. Na Cankarjevi cesti so se srečali in izmenjali nekaj besed z županom Bertom Menardom in se nato peš odpravili na kosilo ter druženje na OŠ Tabor Logatec.


V popoldanskem času je dogodek obiskala tudi skupina učiteljev iz Turčije, ki je na delovni izmenjavi na OŠ Tabor Logatec. Kar nekaj časa so se zadržali pri družabni igri, ki zahteva dobro koordinacijo ter enakovredno sodelovanje vseh vključenih.


Brez vsakega izmed vas dragi obiskovalci, izvajalci aktivnosti na stojnicah ter odru in prebivalci na Cankarjevi ulici, si takšnega dogodka ne bi mogli zamisliti niti v sanjah. HVALA vse, saj vemo, da ste se na ta dogodek dlje časa pripravljali in v aktivnosti vložili veliko časa in truda.


Želimo si, da bi si vse AKTIVNOSTI, ki smo jih izvedli v letošnjem EVROPSKEM TEDNU MOBILNOSTI ponotranjili in jih izvajali tudi druge dni v letu ter se nam drugo leto ob istem času ponovno pridružili, da skupaj ustvarimo sklop aktivnosti v okviru EVROPSKEGA TEDNA MOBILNOSTI 2024:)


1/78














































































Oglejte si tudi