Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Živalski vrt Ljubljana ostaja odprt

Živalski vrt Ljubljana je odprt tudi v času omejitvenih ukrepov Vlade RS, ki veljajo do 11. aprila 2021. Začasno so zaprta le otroška igrišča in trgovina s spominki.

Obisk lahko izkoristite za sprehod, pri tem pa dosledno upoštevajte prepoved združevanja, ohranjajte varno razdaljo do drugih obiskovalcev in nosite zaščitne maske tudi na zunanjih površinah. 

Za varen obisk in lažje načrtovanje ogleda si lahko preberete povzetek najpomembnejših informacij o ukrepih.

Kako do vstopnic? 

Priporočamo, da dnevne in letne vstopnice kupite preko spleta. Prav tako lahko kar na spletu uredite veljavnost lanskoletnih letnih vstopnic. Obstoječo kartico le obdržite, z nakupom podaljšanja pa bo vaša letna vstopnica veljavna 365 dni!

Dogajanje v Živalskem vrtu Ljubljana lahko spremljate tudi preko spleta

Dogajanje v Živalskem vrtu Ljubljana lahko spremljate tudi preko različnih spletnih kanalov od spletnih kamerdo FacebookaInstagramaYouTuba in njihovih spletnih strani

Spoznajte živali z aplikacijo ZOO meter

S pomočjo aplikacije ZOO meter, ki jo je razvil Živalski vrt Ljubljana, lahko na zabaven in igriv način spoznate živali tudi od doma.

Aplikacija namreč vse male in velike radovedneže spodbuja, da z digitalno vodeno misijo pridejo do novega znanja o živalskih vrstah − in to točno tistih, ki jih je mogoče obiskati v ZOO Ljubljana.

Oglejte si tudi