Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
13°C
JUTRI
14°C
10°C
Oceni objavo

IZŠLA JE PRVA PASJA PRIPOVED

Od mladiča do fantiča je prva pasja pripoved z zanimivimi pasjimi prigodami in nasveti za male in velike bralce. V knjigi so svoj umetniški talent pokazali tudi otroci znanih Slovencev. Šajana, hčerka pevke Rebeke Dremelj, Ula, hčerka pevca Marka Novaka (Rock Partyzani) in Jaka Hodža, sin bobnarja Mira Hodža (skupina Vilija Resnika) so le trije izmed številnih nadarjenih osnovnošolcev in srednješolcev iz 16-ih slovenskih šol. 

Knjigi sta dodala poseben čar pesnik Feri Lainšček in kantavtorica Ditka, avtorja besedila in glasbe skladbe Teci, še teci, moj kuža
 
Dobiček od prodaje knjig bo namenjen organizacijam, ki se trudijo za dobrobit zavrženih živali, med drugim prvi izobraževalni kmetiji V pravljici.

Knjiga je izšla točno na 14. rojstni dan njenega pasjega avtorja, ki so ga še pol leta nazaj veterinarji hoteli evtanazirati. A njegova močna volja do življenja je zmagala! 


Založnik knjige je Društvo pasja nota, ki je pomagalo pri reševanju telička Gomzija, ki je bil po poplavah brez vode in hrane ujet pod ruševinami hleva. Pravljica o Gomziju bo ugledala luč sveta  konec septembra.


Oglejte si tudi