Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
15°C
JUTRI
23°C
16°C
Objava JE POTEKLA dne 06. 04. 2023 00.00 in NI VEČ VIDNA NA PORTALU.
Oceni objavo

REFERENT ZA REGISTRACIJE IN ZAVAROVANJA 2 - M/Ž

IZVAJANJE UPRAVNIH POSTOPKOV PRI REGISTRACIJI MOTORNIH IN PRIKLOPNIH VOZIL V SKLADU S PREDPISI, SKLEPANJE AVTOMOBILSKIH TER PROAKTIVNO KOMUNICIRANJE S STRANKAMI, VČLANJEVANJE, PRODAJANJE DOKUMENTOV ZA ČLANE AMZS, IZVAJANJE DRUGIH OPRAVIL SKLADNO Z USPOSOBLJENOSTJO IN NAVODILI S STRANI NADREJENEGA.

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas

Delovni čas: 40 ur/teden

Urnik dela: dvoizmensko

Preizkusno delo: 4 mes.

Zahtevana izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Ekonomija

Delovne izkušnje: ni zahtevano

Drugi pogoji: Srednješolska izobrazba tehnične, ekonomske ali druge primerne usmeritve. Opravljen izpit iz ZUP (srednješolski program) in preizkus znanja za referenta – pooblastilo AVP. Izpit za zavarovalnega zastopnika in dovoljenje za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja. Usposobljenost za delo z računalnikom – samostojni uporabnik. Osnovno, ustno in pisno znanje slovenskega jezika (slovnično ustrezno). Poznavanje zakonodaje in podzakonskih predpisov s svojega področja dela
- osnovno znanje za dnevne delovne naloge. Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom in štirimesečnim poskusnim delom. K prijavi vabimo tudi kandidate, ki še nimajo opravljenih vseh potrebnih izpitov. Izpite lahko opravijo tekom zaposlitve.

Kontakt za kandidata:
NATAŠA SEDEJ
zaposlitev@amzs.si
Leskoškova cesta 11 , 1000 LJUBLJANA

Način prijave kandidata: kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti

Ostalo: DELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA

Oglejte si tudi