Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

ŽKD Ježica vabi mlajše deklice stare od 8 do 14 let k vpisu v košarkarsko šolo.

Zagotavljamo vam strokovno vodene treninge košarke, saj je vodja projekta Miha Kobe, diplomant Fakultete za šport. Pri delu mu bodo pomagale vaditeljice, večinoma nekdanje aktivne igralke društva, ki na ta način prenašajo svoje znanje in izkušnje na mlajše igralke.
Košarka je kolektivna igra in zahteva veliko sodelovanja vsake izmed igralk, zato še posebej spodbujamo druženje in prijateljstvo. Skupna prizadevanja na treningih nadgrajujemo s tekmovanji. Mladim košarkaricam s tem omogočamo dvig samozavesti in osebni razvoj, ki je za današnjo družbo še kako potrebna vrednota.

 

Prva stopnja tekmovanj poteka v naši interni ligi košarkarskih krožkov, kjer je glavni cilj tekmovanja ta, da čim več igralk nabira izkušnje, ki jih lahko prinese le igra. Tako prave zmagovalke postanejo tiste, ki si skozi igro naberejo največ takih izkušenj.

 

Druga stopnja tekmovanj pa so že tekmovanja na državnem nivoju, ki jih v kategorijah U10 in U12 organizira Košarkarska zveza Slovenije.

 

Od vas pričakujemo zavzetost in redne obiske treningov ter tekmovanj. S tem boste koristno izrabili prosti čas, spoznali boste lepote kolektivnega športa in naredili boste nekaj zase in za svoje zdravje.

 

Vpis časovno ni omejen in poteka vse leto, vendar nikar ne odlašajte z vašo odločitvijo.

 

Pišite nam po e-pošti marko.macun@zkdjezica.si ali še bolje pokličite Bojana Hladnika na telefonsko številko 041 709 460. Ob pogovoru boste izvedeli vse o terminih, času in lokacijah vadbe.

 

Deklice, ki pa so že pridobile nekaj košarkarskega znanja, pa se lahko vpišejo tudi v ekipo mlajših ali starejših pionirk društva. V ta namen pokličite Bojana Hladnika - vodjo strokovnega sveta društva na telefonsko številko 041 709 460.

 

Pridružite se nam. Košarka na Ježici se igra nepretrgoma že 50 let in potrudili se bomo tudi letos.

Oglejte si tudi