Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
28°C
10°C
JUTRI
30°C
15°C
11177

Video: Še nekaj dni do velikega finala

V nogometno obarvani Ljubljani odštevamo zadnje dneve do velikega finala UEFA evropskega prvenstva do 21 let, ki bo v nedeljo, 6. junija 2021, na stadionu Stožice.

Akrobati in zmajček na stadionu Stožice

Nabrežja Ljubljanice v barvah nogometa

V središču mesta stopnjujemo nogometno vzdušje. Okrašeni Stritarjevi ulici sta se priključila še Cankarjevo in Petkovškovo nabrežje, ki smo ju okrasili z zastavicami ekip, ki moči v zaključnem delu prvenstva merijo v Ljubljani.

Tudi med gostinci je veliko nogometnih navdušencev, ki so svojo ponudbo dopolnili z specialitetami držav, ki se borijo na naslov evropskega prvaka.

Kje najdem nogometno ponudbo?

Gostilnica 5-6 kg, Linda Bistro, Njokarna, Romansa, Štrukljarnica Moji Štruklji, Altroke, Kaval Group, Vrt Lili Novy, Špice, Lolita na Cankarjevem nabrežju in na Eipprovi ulici, Bienale Tivolski grad, Restavracija Angel, Gostilnica in Kavarnica Kaval, Restavracija in kavarna Element, Gostilna pri Trubarjevi mami, Paviljon Gospodarsko razstavišče, Vivo D 125, Klobasarna, Švicarija, Zvezda, People and friends.

Nogometna prihodnost Ljubljane 

Na Kongresnem trgu je na ogled fotografska razstava Mladi upi, ki smo jo pripravili skupaj z Nogometno zvezo Slovenije in Turizmom Ljubljana, prikazuje pa akcijske fotografije obetavnih nogometašev, ki so pomemben del ljubljanskih klubov, hkrati pa so tudi člani mlajših slovenskih reprezentančnih selekcij.

Podprimo mlade nogometaše na tribunah Stožic

Veliki finale UEFA evropskega prvenstva do 21 let bo v nedeljo, 6. junija 2021, na stadionu Stožice. Ob sprostitvi ukrepov na tekmo vabimo tudi navijače! Mladi nogometaši si po dolgem času, ko so zaradi omejitvenih ukrepov igrali pred praznimi tribunami, zaslužijo glasno podporo s tribun. Seveda ob upoštevanju navodil in ukrepov NIJZ za preprečevanje širjenja okužb.

Informacije glede nakupa vstopnic najdete na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi