Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

SREČNO NOVO LETO 2017 vam želijo Dame iz Zelene jame

Dragi prijatelji, olimpijsko leto 2016 se poslavlja. Leto uspeha in veselja. V novem prihajajočem letu vam želimo, veliko pozitivne energije, ponosa, predvsem pa zdravja in veselja! Spremljajte nas še naprej, veselite se z nami in našimi uspehi.

Odlični uspehi Teje Belak, naše olimpijke, na evropskem prvenstvu v Bern-u, 6. mesto na preskoku. Srebrna je bila na svetovnem pokalu v Dohi in v Ljubljani, na samih olimpijskih igrah je pa skupaj z odličnim trenerjem Andrejem Mavričem osvojila 19. mesto na preskoku in se tako zapisala v zgodovino slovenske ženske športne gimnastike.

Poleg olimpijke Teje Belak vrste Gimnastičnega društva Zelena jama krasi tudi Tjaša Kysselef, ki je osvojila 1. mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala na preskoku. Odlična srebrna je bila kar dva-krat, in sicer na svetovnem pokalu v Baku-ju in Osjeku, kar tri-krat bronasta,  na svetovnem pokalu Doha, Cottbus in Ljubljana. Na evropskem prvenstvu v Bern-u pa je le za malenkost zgrešila uvrstitev v finale in ostala na nehvaleženm 9. mestu.

Tukaj pa na našo veliko srečo še ni konec, saj se lahko pohvalimo tudi z Adelo Šajn, olimpijko iz Pekinga leta 2008. Zlata je bila v skupnem seštevku svetovnega pokala na gredi. Prav tako je na gredi osvojila srebrno medaljo na svetovnem pokalu v Ljubljani.

Ponosni smo, da ste naši prijatelji in da nas vsa ta leta podpirate in spremljate. Imamo odličen strokovni kader in odlično vodstvo, zato verjamemo, da bomo v letu 2017 boljši in učinkovitejši.

Srečno 2017 vam želijo trenerji in Dame iz Zelene jame!

Gimnastično društvo Zelena jama
Pokopališka 35
1000 Ljubljana

@gdzelenajama
www.gimzj-drustvo.si
info@gimzj-durstvo.si
01 540 24 80

marketing@gimzj-drustvo.si
040 592 691

Oglejte si tudi