Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Slovo osmerice, tudi Tomića, Savića in Menala

Že nekaj časa je znano, da bo Olimpija v novo sezono zakorakala z močno prevetreno zasedbo. Ljubljančani so včeraj potrdili odhod osmerice nogometašev, ki so se od zmajev poslovili po izteku pogodb. Olimpijo je že pred tem zapustil Macky Bagnack, ki je postal član Partizana.

Ljubljanski strateg Dino Skender je po koncu prvenstva ostal brez nekaj vidnih članov začetne enajsterice. Luka Menalo, ki ga je Olimpiji posodil zagrebški Dinamo, se je vrnil v hrvaško prestolnico, zeleno-beli dres pa so slekli tudi zadnji kapetan Tomislav Tomić, Stefan Savić in Mario Jurčević.

Od Stožic se je poslovil tudi Matic Črnic, ki v minuli sezoni ni igral zaradi poškodbe kolena. Pogodba je potekla mlademu Matiju Burinu, njegov soimenjak Orbanić pa je pred dnevi zaostril konkurenco med vratnicama mestnega konkurenta Brava. Novega delodajalca je že našel Marko Putinčanin, ki se je tako kot Marko Gajić, vrnil v beograjski Voždovac.

Ljubljančane prva preizkušnja nove sezone čaka v sredo, 12. avgusta, ko bo v Stožicah gostovala povratnica med najboljše klube v državi, Gorica.

Oglejte si tudi