Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Prinesite nam odslužene nogometne žoge

V pričakovanju četrtfinalne tekme in velikega finala letošnjega evropskega prvenstva za mlade nogometaše UEFA U21 zbiramo odslužene nogometne žoge, iz katerih bomo izdelali okrasitev Stritarjeve ulice.

Zagotovo imate tudi vi doma kakšno nogometno žogo, ki je ne potrebujete več. Podarite nam jo in postala bo del nogometne aleje v središču Ljubljane.
Žoge bomo zbirali do 15. aprila. Prinesete jih lahko v zabojnik, ki stoji ob stavbi na Krekovem trgu 10 (na zgornjem robu osrednje ljubljanske tržnice) ali pa v zbirni center na Povšetovi ulici 2.
Maja in Alenka iz društva Smetumet bosta iz žog najprej izdelali unikatno ulično okrasitev, kasneje pa bodo postale še prav posebni lončki za cvetlice.

Po Ljubljani vozi UEFA bus

Na evropsko prvenstvo v nogometu UEFA do 21 let opozarja tudi mestni avtobus, odet v barve prvenstva, ki vozi po ljubljanskih cestah.

Na stadionu Stožice sta že potekali dve tekmi uvodnega dela prvenstva, zdaj pa odštevamo do zaključnih bojev, ki bodo prav tako v Stožicah. Četrtfinalna tekma bo na vrsti v ponedeljek, 31. maja, veliki finale pa v nedeljo, 6. junija 2021.

Oglejte si tudi