Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Ekipa DongFeng, katere sponzor je tudi družba Aeolus Tyres, osvojila 3. mesto na znameniti regati Volvo Ocean Race.

Po devetih mesecih se je v Göteburgu zaključila ena najprestižnejših regat Volvo Ocean Race. Fantastično tretje mesto je osvojila ekipa Dongfeng, katere platinasti sponzor je tudi družba Aeolus Tyres.

Pred devetimi meseci, ko je ekipa v Alicanteju (Španija) izplula, jim mnogi strokovnjaki niso napovedovali kakšnega posebnega uspeha, saj so imeli le šest mesecev za usposabljanje in ekipno pripravo. Vendar je njihov skiper Charles Caudrelier uspel sestaviti zmagovalno ekipo, ki si je prislužila vsa priznanja in naše največje spoštovanje.

 

Družba Aeolus Tyres Europa ja zato povabila prijatelje in novinarje na podelitveno slovesnost Volvo Ocean Race, kjer so skupaj z več kot 1750 navdušenci slavili »častni krog«.


"Rezultat posadke Dongfeng je dobra priložnost, da si zapomnimo, kaj je uspeh in od kod prihaja. Trdo delo, visoka učinkovitost in volja do zmage, v kombinaciji s timskim duhom, so bistvenega pomena za uspeh! « Je pojasnil Thomas Wohlgemuth, generalni direktor za zahodno Evropo. Skupaj z gospodom Wangom Fengom, generalnim direktorjem družbe Aeolus Tyres (Kitajska), in člani uprave so imeli vsi udeleženci dogodka priložnost čestitati ekipi in se pogovoriti z njimi o uspehu, kaj ta pomeni za njihov menedžment ter tudi, kaj pomeni biti del poslovne ekipe.

Oglejte si tudi