Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačni športni dogodki ob 10. obletnici Športa Ljubljana

Javni zavod Šport Ljubljana letos obeležuje 10 let združitve in obstoja. Ob tej priložnosti na vseh objektih, s katerimi upravljajo, pripravljajo različne dogodke in akcije. Prvi bo dan odprtih vrat, ki bo potekal 17. junija. Ta dan bodo rekreacija in nekatere druge storitve brezplačni.

Obiskovalke in obiskovalce tako jutri vabijo v Tenis center Tivoli in v Tenis center Svoboda, kjer bo možno tudi igranje odbojke na mivki. Lahko se osvežite na poletnih kopališčih Kolezija in Kodeljevo, preizkusite v igranju golfa v Mladinskem golf centru Stanežiče, obiščete fitnes in vodene vadbe v Tivoliju in na Viču v Gimnastičnem centru Ljubljana. V Hali Tivoli si lahko rezervirate termin hokeja na rolerjih, streljate z zračno puško na Strelišču Rudnik, igrate namizni tenis v dvoranah Krim in Kodeljevo, nogomet na igriščih z umetno travo na odboj na Svobodi in Kodeljevem, ali pa se odločite za vodeni ogled dvorane in stadiona Stožice. Na piknik prostorih RIC Sava bo ta dan kava brezplačna.

Na vseh lokacijah bo obisk možen do zasedenosti prostih mest in večinoma po predhodni rezervaciji. Kontakti in podrobnejše informacije so na voljo na www.sport-ljubljana.si.

Šport Ljubljana sicer vse dni v letu ponuja še veliko drugih možnosti brezplačne rekreacije. Na voljo so Skate park Tivoli, Holmerjeva steza Šiška, balvanska plezalna stena v Športnem parku Svoboda, atletska steza v Parku Kodeljevo, košarkarsko igrišče #Podamdaigram (Goran Dragić), kotalkališče Tivoli, zunanja športna igrišča pred Halo Tivoli …

Po odprtju Centra Stožice so se 17. junija 2011 objekti v lasti Mestne občine Ljubljana združili pod imenom Javni zavod Šport Ljubljana. V letošnjem letu tako obeležujejo 10 letnico združitve in obstoja. Tatjana Polajnar, direktorica Javnega zavoda Šport Ljubljana, je ob tej priložnosti povedala: »Snovalci Javnega zavoda Šport Ljubljana so pred desetletjem dobro vedeli, da je v povezovanju moč in modrost. Veseli smo, da že 10 let skupaj z Mestno občino Ljubljana vzdržujemo in snujemo športne objekte in dejavnosti v Ljubljani. Naše poslanstvo vključuje skrbno gospodarjenje in soustvarjanje dobrih pogojev za šport. Za zdrav duh v zdravem telesu.«

Oglejte si tudi