Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
5°C
4°C
PET.
5°C
4°C
11660

25. Volkswagen Ljubljanski maraton bo 24.10.2021!

Prijave in priprave na letošnji tekaški maraton v našem glavnem mestu so v polnem teku. Doslej se je nabralo skupaj 2373 prijav na 10, 21 in 42 kilometrov, rok za prijavo pa se izteče 30. septembra (prijavnico najdete na vw-ljubljanskimaraton.si).

Po številu udeležencev seveda maraton ne bo primerljiv s preteklimi, po kakovosti izvedbe pa naj bi bil na enako vrhunskem nivoju. Vseeno bo pri organizaciji nekaj sprememb: upoštevati bo treba vse takrat veljavne ukrepe, maratonska razdalja bo (izjemoma) speljana v dveh krogih po enaindvajset kilometrov, celoten sobotni spored tekov za predšolske otroke, učence in dijake pa je odpovedan in ga bodo nadomestili na drugačen način. V času pred in med maratonom bo tokrat sejemski del postavljen na Trg republike.

Vse o maratonu lahko spremljate na mobilni aplikaciji ali na spletu vw-ljubljanskimaraton.si, sledite pa jim na družbenih omrežjih @ljmaraton. Objavite svojo najljubšo fotografijo ali vsebino z Ljubljanskega maratona in ji dodajte ključnik #ljmaraton.

vir: Športna zveza Ljubljane

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi