Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
11°C
JUTRI
25°C
12°C
Oceni objavo

PR teater letos o odkritosti

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) tudi letos, zdaj že tradicionalno, organizira Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi, imenovano PR teater. Dogodek s podnaslovo,

Odkrito ti povem, se bo odvil v torek, 20. novembra 2012, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

Na sedmih predavanjih, dveh delavnicah, soočenju in okrogli mizi se bodo študentje izobraževali in razmišljali o zelo različnih vidikih PR-a, celoten program pa bo povezovala krovna tema – odkritost v odnosih z javnostmi.

Predavatelji letošnjega PR teatra prihajajo z različnih področij, vsi pa bodo udeležencem iskreno razkrivali znanje določenega aspekta odnosov z javnostmi. Matej Golob bo spregovoril o pomembnosti mreženja in šibkih povezav, Matej Kurent pa bo na podlagi lastnih izkušenj razložil, kako lahko splet pripomore h grajenju globalnega ugleda podjetja. Katja Mlakar in Domen Mavrič bosta govorila o ustvarjanju odmevnega Philips Fashion Week-a, Igor Arih pa bo razkril, kako ga pri poslu navdihuje glasba. S svojim znanjem bosta študente obogatili tudi Miša Novak, ki bo govorila o PR-u v turizmu ter Maja Rečnik, ki se bo posvetila komuniciranju družbene odgovornosti.

 

Letos PR teater prvič gosti tudi tujega predavatelja, Jamesa Hampsona, ki bo spregovoril o pomembnosti zaupanja. Na delavnicah se bodo udeleženci z Barico Blenkuš naučili, kako obvladati stres, z Nenadom Senićem pa kaj je poleg vsebine pri besedilu še pomembno. Soočena bodo mnenja o certifikaciji poklica piarovca z Darinko Pek Drapal, Matjažem Klipšteterjem ter moderatorjem Leonom Magdalencem, na okrogli mizi pa se bodo Igor Arih, Nina Gaspari, Igor Savič ter Petra Sovdat spraševali, ali je PR že mrtev.

Povezave

PR teater

Oglejte si tudi