Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
-2°C
JUTRI
4°C
1°C
Oceni objavo

Pozdrav rektorja Univerze v Ljubljani

Rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Gregor Majdič, vse brucke in bruce, pa tudi vse ostale študentke in študente Univerze v Ljubljani, toplo pozdravlja v novem študijskem letu. Dobrodošlico vam bo zaželel tudi v živo, in sicer v ponedeljek, 3. 10., ob 17. uri na Kongresnem trgu. 

Na Univerzi v Ljubljani se bomo trudili, da bo življenje z nami čim bolj prijetno, zadovoljujoče in navdihujoče. Želimo vam čim več uspehov pri študiju, raziskovanju in umetniškem delu ter veliko novega, zanimivega in uporabnega znanja.

Rektor vas bo, skupaj s prorektoricami in prorektorji, dekanjami in dekani ter ljubljanskim županom, pozdravil tudi na prireditvi Pozdrav brucem na prvi uradni dan novega študijskega leta. Pridružite se nam že po 16. uri, ko bodo za dobro vzdušje poskrbeli tolkalci Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani.

Po nagovorih bo sledil tudi zabavni program v organizaciji Študentskega sveta Univerze v Ljubljani: zabavali se bomo ob zvokih glasbenih skupin Black Ivy in Zvita feltna; na kar štiridesetih stojnicah pa vam bodo dobrodošlico izrekli tudi študentke in študentje članic UL. 

Veselimo se druženja z vami!


(Vir: UL)


Oglejte si tudi