Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
26°C
15°C
JUTRI
24°C
16°C

Mentorstvo in prijava na MSCA podoktorske štipendije

V okviru zveze EUTOPIA smo pripravili spletno orodje za povezovanje (MSCA Partnering Tool), ki je namenjeno povezovanju podoktorskih raziskovalk in raziskovalcev ter mentoric in mentorjev univerz EUTOPIE za namen sodelovanja v projektnih prijavah na razpis Marie Sklodowska-Curie podoktorske štipendije (MSCA PF).

Ste podoktorski raziskovalec oz. raziskovalka in vas zanima prijava na razpis MSCA podoktorske štipendije? Vabimo vas, da prek strani MSCA Partnering Tool poiščete ustrezne mentorice, mentorje z univerz zveze EUTOPIA, ki poleg Univerze v Ljubljani združuje še CY Cergy Paris Université, Univerzo v Warwicku, Vrije Universiteit Brussel, Univerzo v Göteborgu in Univerzo Pompeu Fabra v Barceloni.

Mentorico oz. mentorja poiščite tukaj, svoj interes za sodelovanje pa jim pošljite do 30. junija 2021 (prijavnica je dostopna tukaj). 

Izbirni postopek podoktorskih raziskovalk, raziskovalcev bodo vodile posamezne univerze zveze EUTOPIA na podlagi oddanega interesa za sodelovanje. Izbrane raziskovalke, raziskovalci bodo povabljeni, da z mentorico, mentorjem pripravijo in oddajo projektno prijavo na razpis Obzorja Evropa MSCA PF do oktobra 2021. 

Več o razpisu MSCA PF, skupaj s pogoji in navodili za prijavo, si lahko preberete tukaj, več informacij o orodju za iskanje mentoric in mentorjev z univerz EUTOPIA pa je dostopnih tukaj.

vir: Univerza v Ljubljani

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi