Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Zahvala za sodelovanje v akciji PRVI ŠOLSKI DNEVI

Zveza združenj šoferjev in avtomehanikov Slovenije se zahvaljuje vsem svojim članom prostovoljcem in prostovoljkam, ki so tudi letošnje prve šolske dni poskrbeli za varno pot v šolo osnovnošolcev v okviru preventivne akcije ZŠAM »Varovanje učencev na poti v šolo«.

 

Ponovno smo lahko ob izteku prvega šolskega tedna veseli, da tudi tokrat ni prišlo do najhujših prometnih nesreč z udeležbo najmlajših. Cilj akcije z vizijo "0" smrtnih žrtev in hudo poškodovanih v prometnih nesrečah, je tako vsaj v tem segmentu prometnih udeležencev dosežen. Vsi skupaj pa lahko poskrbimo, da bo tako tudi v nadaljevanju šolskega leta …

 

Zveza ZŠAM Slovenije se zahvaljuje za sodelovanje v akciji tudi občinskim Odborom sveta za preventivo ter prostovoljcem in prostovoljkam sodelujočih nevladnih organizacij. Posebej se zahvaljujemo poslankam in poslancem Državnega zbora RS, ki so sodelovali v akciji z našimi prostovoljci, nas tako podprli in aktivno pripomogli k varnim korakom otrok na poti v šolo.

Zahvaljujemo se tudi medijem za najavo letošnje akcije in s tem prispevali k višji varnostni ozaveščenosti javnosti v prometu.

 

 

SREČNO VOŽNJO!  

 

 

Dejan Vidic, generalni sekretar                                                                         

Janko Veber, predsednik

 

Oglejte si tudi