Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
13°C
4°C
Oceni objavo

Donacije oblačil za Rdeči križ

Glede na izboljšanje epidemioloških razmer, Rdeči križ donatorke in donatorje obvešča, da lahko v Humanitarnem centru RKS-OZLJ s 1. marcem v delovnem času SPREJEMA DONACIJ Humanitarnega centra za uporabnike pomoči Rdečega križa donirajo:

  • sezonska oblačila v manjših količinah, do 3 manjše (nosilne) vrečke.
  • Brez količinske omejitve sprejemamo moško obutev, posteljnino in brisače.
  • Poleg oblačil, posteljnine in obutve sprejemamo tudi igrače, opremo za dojenčke in otroke, športne rekvizite in gospodinjske potrebščine.


Vse donatorje in donatorke prosijo za odgovornost in korektnost do pomoči potrebnim in RKS-OZLJ.  Donirana oblačila naj bodo čista, lepo ohranjena in nosljiva. Ni pa potrebno potrdilo iz čistilnice. Donacijo izročite osebju. Žal za oblačila in predmete, ki jih pustite pred vhodom Humanitarnega centra izven delovnega časa, ne morejo zagotavljati, da bodo prišle do uporabnikov. Za te donacije ne morejo prevzemati odgovornosti.

Belo tehniko in pohištvo Rdeči križ le posreduje uporabnikom (izmenjava kontaktov med osebami, ki kaj ponujajo in tistimi, ki to potrebujejo).


Hvala za donacije in za odgovornost, da z upoštevanjem napotkov skupaj z RKS-OZLJ omogočate pomoči potrebnim dostop do dostojne pomoči.

Vir: Rdeči križ Ljubljana

Oglejte si tudi