Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju v raziskavi globalne mreže TechSoup Global Network - Kako se je vaša nevladna organizacija prilagodila izzivom leta 2020?

Sodelujte v globalni raziskavi TechSoup o tehnoloških izzivih 2020, s katerimi se soočajo neprofitne organizacije, nevladne organizacije in knjižnice.
Želimo si slišati vaš glas!

 

 

Neprofitne organizacije se soočajo z edinstvenim zgodovinskim  trenutkom. Intenzivni izzivi v letu 2020 spreminjajo dosedanje prakse o načinih, kako zbiramo, prilagajamo in uporabljamo tehnologijo za delo v naših skupnostih. Ta prelomna točka bo vplivala na vse, kar bomo počeli v naslednjem desetletju in v dolgoročni prihodnosti.


Sredi te svetovne krize sodeluje TechSoup s skupino družbeno odgovornih in tehnoloških partnerjev pri globalnem raziskovalnem projektu. Naš namen je raziskati in razumeti ovire v sodobnem svetu pri uporabi tehnologij med nevladnimi in neprofitnimi organizacijami.

 

SODELUJTE V RAZISKAVI ZDAJ!

 

 

​Želimo preseči zastarelo predstavo, da je »uporaba tehnologij šibka točka neprofitnih organizacij". Dejstvo je, da so neprofitne organizacije navajene delati več z omejenimi sredstvi. In prav zdaj se neprofitne organizacije po vsem svetu sproti ukvarjajo z inovacijami na področju uporabe tehnologij, da bi še naprej reševale kritične situacije in zadovoljevale različne potrebe ljudi, hkrati pa se soočajo z izjemno kombinacijo različnih izzivov pri svojem delovanju.

Potrebujemo poglobljeno in sodobnejše razumevanje ovir pri prevzemanju tehnologij med neprofitnimi organizacijami. In prav zdaj želijo pomembni financerji po vsem svetu najti učinkovite odgovore na ta vprašanja. Predvsem želijo ponuditi pomoč in mi pa jim moramo pri tem ponuditi ustrezne odgovore.

To je prva globalna raziskava mreže TechSoup v zadnjem desetletju. Z vašimi odgovori lahko zaznamo priložnosti in ovire pri prevzemanju tehnologij, tako da bodo ponudniki izobraževanj in storitev ter fundacije in donatorji vedeli, kje začeti in kako lahko pomembno vplivajo na te izzive.
Pri načrtovanju prihodnosti mora tehnologija igrati ključno vlogo pri ohranjanju povezav s skupnostjo in jim pomagati,  da si na ta način opomorejo. Ključno je razumevanje individualnih tehnoloških potreb teh organizacij in naših skupnih tehnoloških izzivov na načine, da bomo lahko izdelali potrebna usposabljanja, storitve in podporo.

Z boljšim razumevanjem ovir in priložnosti, ki jih imate, vam lahko pomagamo pri organizaciji prizadevanj za učinkovito podporo. Hkrati se lahko lažje usmerimo v človekoljubne in podjetniške donacije naših partnerjev in pomagamo organizacijam, kot je vaša, ki se soočajo s podobnimi izzivi po vsem svetu.

Prosimo, vzemite si nekaj minut, ki so potrebne za izpolnjevanje te ankete. Pot do vseh, ki izvajamo podporo, ki jo potrebujemo za učinkovito uporabo tehnologij, se začne pri vas.

 

Kako se je vaša nevladna organizacija prilagodila izzivom leta 2020?

 

V raziskavi lahko sodelujete do 17.7.2020.

Oglejte si tudi