Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo na nacionalno konferenco - Sooblikujemo Slovenijo

Ministrstvo za javno upravo vabi na nacionalno konferenco Sooblikujemo Slovenijo - Združimo moči za oblikovanje strategije razvoja nevladnega sektorja in prostovoljstva do leta 2020, ki bo potekala v torek, 21. aprila 2015 od 9. ure dalje, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Konferenca je namenjena začetku priprave strategije razvoja nevladnega sektorja in prostovoljstva, predstavitvi procesa priprave strategije in izmenjavi pogledov na razvoj nevladnega sektorja in prostovoljstva. 

Na konferenci pričakujemo predstavnike vlade, ministrstev, občin, javnih zavodov, nevladnih organizacij in gospodarstva. 

S strani občin je še posebej zaželeno, da se konference udeležijo vsi, ki sodelujejo pri načrtovanju politik in javnih razpisov za nevladne organizacije oziroma kakorkoli sooblikujejo nevladni sektor. 

Na konferenco se lahko prijavite tako, da izpolnite obrazec oziroma svojo prijavo z navedbo imena, priimka, organizacije in vašega e-poštnega naslova pošljete na elektronski naslov: erika.lencic-stojanovic@gov.si 

Oglejte si tudi