Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
13°C
ČET.
23°C
12°C
Oceni objavo

Vabilo na festival "Igraj se z mano"

Mednarodni festival »Igraj se z mano« z izvirno zasnovanim in zanimivim programom še naprej vzpostavlja pionirske prakse pri vključevanju oseb s posebnimi potrebami v družbeno življenje. Med 27. majem in 7. junijem bo potekal štirinajstič in prvič na spletu. K sodelovanju vabimo učence in mlade vseh starosti, družine, prostovoljce in kulturne ustvarjalce.

Festival Igraj se z mano 2020 podpirata institucija Varuha človekovih pravic in varuh Peter Svetina, ki je njegov častni pokrovitelj.

Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. K sodelovanju vas vabimo tako v vlogi nastopajočih oziroma ustvarjalcev vsebine, kot tudi udeležence, saj se nam boste lahko v živo pridružili tudi preko spletne paltforme Zoom in z nami ustvarjali na delavnicah, igrali domišljiske igre in še mnogo več!

Dogajanje bo potekalo na spletnih platformah:

Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik. Več podrobnosti glede možnosti sodelovanja najdete tukaj.

Če se še niste prijavili, to lahko storite še do nedelje, 24. 5. 2020 tako, da izpolnite prijavnice, ki jih najdete na www.igrajsezmano.eu.

 

Oglejte si tudi