Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Kam na poletne športne počitnice v Ljubljani

Do poletja ni več daleč, klubi, društva in športni zavodi pa že najavljajo svojo ponudbo počitniških programov. Objavili smo že nabor programov, ki jih s pomočjo javnega razpisa sofinancira Mestna občina Ljubljana, tule pa bomo zbirali in objavljali še povabila na ostale počitniške programe, ki nam jih boste sporočili.

Ribino poletje za  in odrasle

Športno društvo Riba vabi na plavalno poletje na kopališču Kodeljevo in bazenu Ilirija. Programi, ki jih pripravljajo (v vseh so zaenkrat še prosta mesta):

Informacije: 031 742 782, www.riba-drustvo.si.

Poletno paraplavanje s ŠD Invalid

Športno društvo Invalid Ljubljana organizira poletno plavanje. Otroci in mladostniki bodo v prijetnem vzdušju nadgradili svoje plavalno znanje. Učenje vsebuje elemente igre, uporabo plavalnih pripomočkov in različnih metod učenja. Za vsako stopnjo razvojne specifike in glede na potrebe ter zmožnosti posameznika vsako vajo posebej prilagodimo. Otroke s težjo obliko gibalne oviranosti z namenom ne ustvarjanja in povečanja morebitnih kontraktur ne učimo ˝pravilne˝ plavalne tehnike, temveč jim vaje prilagodimo tako, da jim omogočimo samostojno premikanje v vodi.

KDAJ? Termin 1: 28.6.-2.7.2021; Termin 2: 5.7.-9.7.2021; Več pa v prijavnici.

Plavalni tečaji s Športom Ljubljana

Zavod Šport Ljubljana na Kodeljevem in Koleziji tradicionalno pripravlja začetne in nadaljevalne tečaje plavanja, kjer se otroci naučijo oziroma izpopolnjujejo elementarne tehnik plavanja, igrajo s plavajočimi didaktičnimi pripomočki… Terminov je več:


vir: Športna zveza Ljubljane

Oglejte si tudi