Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Dodatna poletna šola sinhronizacije: Najdi svoj glas

Počitniške šole v Pionirskem domu že tradicionalno ponujajo sproščeno druženje, raznolike ustvarjalce, zunanje aktivnosti in skrivanje mobitelov pred pedagogi. Letošnje počitniške šole bodo potekale na dveh lokacijah: na Vilharjevi cesti 11 in na Komenskega 9.

Tuje jezike bomo spoznavali skozi umetnost in kulturo posameznih držav, počitniško dogajanje pa nam bodo s svojimi programi popestrili različni zavodi in društva. V enem terminu potekajo vzporedno štiri različne šole, število mest je omejeno. V želji, da čim več otrokom omogočimo obiskovanje naših počitniških šol, lahko posameznega otroka vključite v največ dve šoli.

Za prijavo otroka na počitniške šole izpolnite prijavnico, ki jo najdete spodaj med dokumenti.

V primeru posebnih zdravstvenih težav povezanih s prehrano (celiakija, alergije, intolerance…) morajo starši oziroma zakoniti zastopniki prijavnici predložiti zdravniško potrdilo.

POZOR: Glede na letošnje obdobje epidemije koronavirusa si pridružujemo pravico do sprememb ali odpovedi terminov. Varstvo bomo organizirali v skladu z vsemi navodili in ukrepi vlade in ostalih pristojnih institucij. O morebitni spremembi vas bomo pravočasno obvestili.

 

Dnevni urnik:

7.30 – 9.00 varstvo otrok, družabne igre
9.00 – 9.30 zajtrk
9.30 – 12.30 program počitniške šole, 1. del
12.30 – 13.30 kosilo + odmor
13.30 – 15.00 program počitniške šole, 2. del
15.00 – 16.30 varstvo otrok, igre na prostem

Cena: 90,00 € / 5 dni

V ceno je všteto pedagoško vodenje, izvedba programa in trije obroki hrane (zajtrk, kosilo, malica). Projekt počitniških šol finančno podpira Mestna občina Ljubljana.

 

Informacije in prijave:

Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov: tajnistvo@pionirski-dom.si, po faksu: 01/2348 220 ali po pošti na naslov: Vilharjeva cesta 11, 1000 Ljubljana.

Rezervacija mesta je zagotovljena s plačilom počitniškega varstva.
Po prejemu izpolnjene pogodbe in plačila boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o rezervaciji mesta.

Dodatne informacije (vsak delavnik od 9. do 15. ure): 031 682 134 (Karmen Ručigaj)

 

POLETNA ŠOLA SINHRONIZACIJE

Termin: 13.7. - 17. 7., 24.8. - 28.8.2020

Starostna omejitev: 9-12 let

Mentorja: Srđan Milovanović in Teja Bitenc

Predznanje: ni potrebno

Program je namenjen vsem, ki jih zanima sinhronizacija animiranih filmov in odkrivanje zmogljivosti lastnega glasu. Na delavnici bodo udeleženci na začetku odkrivali, kaj vse zmore človeški govorni aparat in se spoznali s tehnologijo snemanja glasu ter  montiranja posnetkov na video gradivo. Nato bodo sestavili svojo zgodbo in jo izdelali v želeni preprosti vizualni tehniki (ilustracija, lutke, figurice iz plastelina ipd.). Vizualno gradivo bomo posneli, zatem pa bo v računalniškem programu vsak udeleženec posnel sinhronizacijo lastne zgodbe.

Končne izdelke bomo predvajali na zaključni prireditvi in si pravično razdelili oskarje.

 

Ostale počitniške šole: https://www.pionirski-dom.si/novice/poletne-pocitniske-sole-2020

Dokumenti

Prijavnica za julij-1k.doc (MSWORD 49 KB)

Prijavnica za avgust (sinhronizacija).doc (MSWORD 40,5 KB)

Oglejte si tudi