Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Hitri testi na Covid-19 za člane Športne zveze Ljubljane

Zadnji odlok Vlade RS odpira možnosti za ponovno delno sproščanje vadbenih programov in odpiranje športnih objektov ter površin, a v 3. členu izvajalcem vadbenih programov nalaga obvezno in redno tedensko testiranje trenerjev, vaditeljev, instruktorjev in ostalih, ki ste v neposrednem stiku z vadečimi.

Športna zveza Ljubljane želi svojim društvom in njihovim strokovnim delavcem olajšati postopke, prihraniti čas, zato bo od ponedeljka, 22. februarja 2021, do preklica obveznega testiranja, s pomočjo partnerskega uradno certificiranega podjetja Actinia Medico ponudila možnost testiranja. Prvo testiranje bo v ponedeljek, 22. februarja, med 9. in 10.30, potekalo pa bo v prostoru Športnega centra Triglav, Vodovodna cesta 25. Testiranci naj imajo s seboj osebni dokument.

Cena posameznega testa je 15,00 evra + DDV, plačnik pa je matično društvo testiranca. Račun za posamezno testiranje boste s strani izvajalca testov prejeli po pošti na naslov vašega društva. Prav tako društvo prejme potrdilo o rezultatih testiranj.

Prijavnico pošljite po e-pošti info@szlj.si, rok prijave za prvi termin pa je petek, 19. februar, do 12. ure, ko bomo pripravili urnik testov za vsako prijavljeno društvo posebej. Preberite protokol testiranja.

Za informacije smo dosegljivi na info@szlj.si.

Oglejte si tudi