Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Kaj se dogaja v Ljubljani?

Slovenija je lepa dežela, vendar nimamo samo morja in Alp, imamo še veliko več – tisto, kar ni v turističnih vodnikih, kar se ne predvaja med oglasi na televiziji in predvsem za kar ne ve veliko ljudi. Imamo nešteto dogodkov, novic, kozolcev pa vse do ribnikov in hribčkov, ki se nam zapišejo v srce in niso opisani na vsaki strani.

Prav s tem namenom smo pred leti naredili portal MojaObčina. Slovencem želimo približati dogajanje v posameznih krajih in manj znane, a prav tako čudovite skrite kotičke Slovenije. Da pa za skrite kotičke izve, kar se da veliko ljudi, je potrebno pisati o tem.

Pišite o dogodkih in dogajanju v svojem kraju

Pišite o tem, kako sosednje društvo ob petkih prepeva narodne pesmi in pišite o turističnih točkah svojega kraja, da privabite ljudi. Pišite, kako vaša soseda v popoldanskem času peče najboljše potičke, katerih vonj se zavoha še v sosednji vasi.

Pišite o prizorih v naravi o živalih, o lokalni zgodovini in kulturi, o lokalni umetnosti ter spomenikih, zabaviščnih parkih, manjših ali večjih podjetjih, skratka o vsemu, kar zaznamuje vaš kraj in želite, da bi izvedeli tudi drugi.

Včasih so se novice širile od ust do ust, sedaj temu pomaga MojaObčina

Včasih se je novica o pomembnih stvareh iz vašega kraja širila  od ust do ust, sedaj v malce modernejši časih se tudi preko besed in interneta. Dragi občani – pišite! Registrirajte se na naš portal ter začnite skupaj z nami ustvarjati zgodbo o majhnih stvareh, ki so se povezale v veliko skupnost, ki stremi k informiranju ljudi. Če potrebujete pomoč nam pišite ali pokličite, saj smo tu za vas, da vam zgodbo, ki jo želite deliti z nami, kljub morebitnim tehničnim težavicah, pomagamo spraviti pred oči javnosti.

Z vami, tuidi v novem letu,

MojaObčina

Oglejte si tudi