Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
11°C
JUTRI
22°C
12°C
Oceni objavo

Vesel decembrski vikend v Ljubljani

Kaj Ljubljana ponuja v drugem decmbrskem koncu tedna
Petek je spet namenjen športnim navdušencem, saj bosta potekali kar dve tekmni. Najprej si lahko ob 19:15 v Hali Tivoli ogledate tekmo med  hokejskim klubom HDD Tilia Olimpija in KHL Medveščak, KK Union Olimpija pa se bo pomeril s BC Khimi Moscow. Navdušenci nad folk glasbo lahko izbirajo med ogledom indie-folk koncerta v Kinu Šiška z Ewert & The Two Dragons, v hostelu celica pa bo nastopil Matija Solce z gosti.

 

Ustvarjalen konec tedna za vaše malčke

 

Če želite, da vaši najmlajši konec tedna preživijo ustvarjalno imate na izbiro več destinacij. Potekale bodo Sobotne ustvarjalne delavnice v Narodni galeriji, na Starem trgu bodo potekale Škucove packarije, v Slovenskem etnografskem muzejo pa se bodo ustvarjali okraski za drevešček iz gline.

 

Zvečer priporočamo nastop dveh virtuozov Vlatka Stefanovskega in Vaska Atanasovskega v kombinaciji s Komornim godalnim orkestrom Slovenske Filharmonije.

 

Tudi se lahko otorci zabavajo in izobražujejo obenem na nedeljski ustvarjalnici v MAO. Nedeljski večer pa zagotovo pripada Vladu Kreslinu, ki bo nastopil v Cankarjevem domu.

Oglejte si tudi