DANES
26°C
12°C
JUTRI
21°C
15°C
Oceni objavo

Veganska kuharska delavnica - Praznična pojedina

Kdaj: Sobota, 25. november 2023 od 10:00 do 14:00
Kje: Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana (CILJ), Ulica Ambrožiča Novljana 5, BTC city, 1000 Ljubljana

Vabljeni na praznično kuharsko delavnico, na kateri se boste naučili priprave prave pravcate božične pojedine - VEGAN STYLE. To pomeni, da bodo vsi postopki priprave, sestavine in končne jedi ekstra prijazne do živali in vaših brbončic. Kuharska delavnica je namenjena vsem, ki želijo za letošnje praznike svoji družini in prijateljem presenetiti s kakšno novostjo, se ob pripravi zabavati in božično večerjo pripraviti s tistim pravim namenom - namenom miru, zdravja in sreče, za VSE.

S skupnimi močmi bomo pripravili:
1. Veganski “jajčni” liker (hkrati se bomo naučili pripraviti domače rastlinsko mleko!)
2. Tris predjedi: tatarski biftek, lešnikova pašteta in francoska solata
3. Veganska “mesna” štruca v listnatem testu s prilogo rebrastega krompirja in polivke
4. Božični tiramisu

Vsak udeleženec prejme tudi manjše darilce!

Prispevek za stroške kuharske delavnice je 40€ (30€ za člane društva). Možna je sočasna včlanitev v naše društvo. Za včlanitev izpolnite pristopno izjavo na povezavi in članarino poravnate ob plačilu prispevka za kuharsko delavnico.

Prijavo oddate preko obrazca.

Vsi podatki so obvezni in jih bomo uporabili za namene izvedbe delavnice. Po prijavi boste prejeli natančne informacije in navodila za plačilo, s katerim si zagotovite mesto na delavnici. Število mest je omejeno, zato pohitite!

Organizator dogodka: Slovensko vegansko društvo (www.vegan.si)

Oglejte si tudi