Ljubljana

DANES
22°C
9°C
JUTRI
24°C
10°C
Oceni objavo

PRAZNOVANJE 8. MARCA V PLESNEM CENTRU BOLERO

8. marec, dan žena, smo v Društvu poslovnih žensk FAM obeležile na najbolj bleščeč način! Naša destinacija ni bila le katerikoli prostor, temveč slavni Plesni center Bolero, ki slovi po svoji izjemni velikosti in številnih uspehih tekmovalcev. Vrhunska prireditev je bila plod ustvarjalne Janje Pušl, ki je s svojo strastjo do plesa v vsakem od nas prebudila iskrice radosti.

Dogodek je bil poln energije, ritmov in vrhunskih plesnih korakov. Pod vodstvom Janje Pušl, solastnice plesne šole, smo se naučile plesnih korakov bachate in country plesa, ki so nas popeljali v svet čarobnih melodij in čutnih gibov.

Ne le to, temveč smo se imeli priložnost podučiti o začetkih delovanja šole ter prenašanju plesnega znanja na mlajše generacije, kar sta izvrstno predstavila tudi sama Janja Pušl in Zoran Kljun, nekoč odlična tekmovalca. 

Med številnimi dosežki se lahko pohvalita tudi z uspehi hčerke Nike Kljun, ki je od staršev podedovala ljubezen do plesa in se izpopolnjevala v jazzu, baletu, tapu, hip hopu, uličnem jazzu, disku, električnem boogieju, standardnih in latinsko-ameriških plesnih stilih. Kot nacionalna in evropska prvakinja, je pri 17 letih s svojim nastopom v hip hop solo kategoriji postala svetovna prvakinja kot solistka v kategoriji žensk v organizaciji IDO.

Ob tem smo bili deležni tudi izjemne predstavitve različnih plesnih zvrsti, ki jih na šoli poučujejo, in spoznali smo, kako z izjemnim talentom osvajajo najvišja mesta na tekmovanjih. Ponosno lahko izpostavimo, da ima plesna šola Bolero več kot 550 nazivov državnih prvakov, 111 nazivov svetovnih prvakov, 80 nazivov vice svetovnih prvakov in 70 bronastih medalj. To je impresiven seznam dosežkov, ki priča o vrhunski kakovosti in predanosti, ki ju šola prenaša na svoje učence.

1/17

















Naše druženje smo nadgradile s prijetnim kosilom in sproščenim klepetom, ki je krepil naša prijateljstva. In ko smo se poslavljale, smo odhajale domov z nasmehi na obrazih, polne novih plesnih znanj in spominov, obdarjene z iskricami radosti, ki so gorele v naših srcih.

Plesna skupnost je še močnejša in bolj živahna zaradi vas - Plesni center Bolero





Oglejte si tudi