Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Samski? 4 kraji, kjer se lahko naučite kaj novega in ob tem spoznate simpatijo

Na ona-on.com skrbno izbiramo spoznavne priložnosti za samske. Izkušenj se je nabralo že za več kot 17.000 parov v 18. letih odkar parčkamo Slovence. Kaj smo pripravili za letošnjo jesen, sporoča vodja portala ona-on.com, Luka Kogovšek.
Jesen je tu, v službi je več dela, pričel se je fitnes, druženje s prijatelji, kofetkanje s prijateljicami. Tako kot vsako leto, kajne?

Čeprav je vse to super, si kljub temu želite letošnjo jesen popestriti z novimi znanji in poznanstvi. Kaj pa če bi si letos s pomočjo največjega spoznavnega portala ona-on.com privoščili kaj novega?


Zagotovo imate željo se naučiti nekaj novega, recimo, kako posneti reees dober selfi. Ali pa ugotoviti, kako deluje snemanje tv oddaje. Ali se bolje spoznati s postopkom pridelave penin? Kje se lahko jeseni kaj novega naučite in zraven spoznate še nove prijatelje ali celo simpatijo?

1. Plesni tečaji za samske

Je vaša želja, da se letošnjo jesen naučite plesati? Ali pa morda obnoviti svoje plesne korake, pa nimate soplesalke oz. soplesalke? Nabrusite svoje plesne pete in se nam pridružite na

Plesnih tečajih za samske.

 

2. Foto delavnica s kostanjevim piknikom

Ne morete preživeti brez, da ne bi vsak dan objavili vsaj ene fotke na Instagram? Radi delate selfije? Pa veste, katere poze so najboljše za selfi in kako urediti fotko na telefonu?

Točno to se boste lahko naučili na Foto delavnici pod okriljem profesionalne fotografinje na idilični lokaciji Zbiljskega jezera. Privoščili si boste lahko tudi vroče kostanje in svoje najboljše fotografije pokazali dekletom ali fantom, ki jih prav tako zanima fotografija. Super, a ne? :)

 

3. Oddaja Zmenki na TV3

Ste radi v središču pozornosti? Radi spoznavate nove ljudi? Vas zanima, kako izgleda studio čisto prave televizije? Nastopite na TV, predstavite se S-LOVE-niji in spoznajte dekleta ali fante, ki imajo enake interese kot vi v oddaji Zmenki na TV3.

A ne le to – spoznali boste lahko tudi Rada Muleja in Svetlano Cigoj, z njima naredili selfi in ga delili po Facebooku. :) Pa še lepa nagrada vas čaka! Želim biti zvezda v tv oddaji.

 

4. Martinovanje z enodnevnim izletom v deželo mehurčkov

Pojdite z nami v magično Pomurje, kjer boste raziskali lepote pokrajine in obiskali raj orhidej ter tropski vrt, oljarno in šunkarno, na koncu pa vas čaka še Martinova pojedina v objemu opojnih mehurčkov penine. Seveda bo poskrbljeno tudi za spoznavne igre in nagrade. Pridružite se nam TUKAJ.

Ste si že izbrali svoja doživetja za pestro preživljanje jeseni? Namig: Povabite zraven samskega prijatelja ali prijateljico in si skupaj privoščita res nepozabno jesen. ;)

Za začetek lahko kar z domačega kavča poiščete simpatijo, saj smo za vas pripravili BREZPLAČEN PREIZKUS ONA-ON.COM.

Se vidimo! ;)

Oglejte si tudi