Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Raper Zlatko ob izidu nove plošče javnosti posoja svoje oči

Sveta vladar, ki je pred dvema letoma k soustvarjanju komada »Več od lajfa« povabil več tisoč mladih, se tokrat vrača z velikim presenečenjem. V Slovenijo namreč prinaša čisto poseben komunikacijski format - livestream zasebnega življenja posameznika, izveden s pomočjo Googlovih očal. Gre za javni prenos življenja prav posebne osebe, ki zaprisežena glasbi, družini in večnemu optimizmu v slovenskem glasbenem prostoru izstopa že kar nekaj let. Visokotehnološka očala, ki bodo podala vpogled v resnično življenje posameznika, bo nosil nihče drug kot znani ljubljanski raper Zlatan Čordić – Zlatko. Koncept nadgrajene resničnosti omogoča, da Zlatko s svojimi oboževalci deli svoje življenje ter dnevne izkušnje in informacije, ki javnosti v sicer niso dostopne. Na Zlatkov lajf na Sveta vladar (zivimlajf.svetavladar.si) se lahko še vedno priklopite in v živo spremljajte dan skozi Zlatkove oči, ki se je pričel že 9. oktobra in traja do 16. oktobra.
Po tem, ko je Sveta vladar skupaj z Zlatkom mlade pred dvema letoma vključil v interaktiven projekt soustvarjanja komada »Več od lajfa«, ki je postal velik hit, pri projektu pa je sodelovalo več kot 2500 mladih, jih tokrat vabi, da dobesedno vstopijo v Zlatkovo življenje. Z njim bodo preživljali ure v glasbenem studiu, vadili za koncert, se družili z njegovimi prijatelji, hodili na intervjuje, osvajali nagrade in doživeli še marsikaj nepredvidljivega. Vse to s pomočjo napredne tehnologije Googlovih očal, oboževalci pa bodo lahko Zlatka ujeli na ulici, kjer se bo ves čas gibal, v živo izvajal najnovejši material iz plošče Živim lajf in zaključil teden druženja s svojimi fani z velikim koncertom 16. 10. 2014 v ljubljanski Cvetličarni.

 

Svet skozi Zlatkove oči se je začel odvijati 9. oktobra in se bo zaključil s 16. oktobrom. Na spletnem mestu Sveta vladar, se je Zlatko vsak dan za več ur javljal v živo z različnih lokacij po Sloveniji. Sveta vladar bo tako mladim ponudil ekskluzivno priložnost vpogleda v življenje znane osebe in jim pokazal, da za uspehom stojijo tudi želja, vztrajnost, predanost, večni optimizem in delo. Ob kopici živahnega dogajanja v realnem in digitalnem okolju pa je Zlatko del svojega časa namenil tudi opismenjevanju mladih s področja bančništva in financ: na kakšen način, boste morali preveriti sami. Ostaja namreč zaprisežen ambasador blagovne znamke Sveta vladar in aktiven uporabnik Monete in predplačniške Vise, za njim pa so že tudi prve izkušnje z zbiranjem informacij o stanovanjskem kreditu.

 

Teden skozi Zlatkove oči bodo zaznamovali livestream in presenečenja v obliki nagrad za vse, ki so Zlatka spremljali v živo. Najbolj pozorni bodo lahko nagrajeni z obiskom velikega koncerta, na katerem bo Zlatko predstavil svojo novo ploščo »Živim Lajf«, ki se bo zgodil 16. oktobra 2014 v ljubljanski Cvetličarni. Zlatkov lajf pa ni namenjen le zabavi, temveč tudi finančnemu opismenjevanju mladih. Sveta vladar bo tako mladim ponudil številne informacije in koristne nasvete s področja financ, ki bodo mladim omogočili premišljeno in preudarno ravnanje s finančnimi sredstvi. Na spletnem mestu www.svetavladar.si bodo vsi, ki jih zanima finančni vidik poslovanja z lastnim imetjem, našli finančne nasvete in uporabne aplikacije. Sveta vladar ima namreč še vedno svoje poslanstvo: mladim z inovativnimi pristopi in prednostmi svojih paketov olajšati vstop v svet financ.

 

Življenje z Zlatkom se torej nadaljuje. Bodite del edinstvenega eksperimenta tudi sami, več informacij in namigov pa na zivimlajf.svetavladar.si, www.facebook.com/SvetaVladar ter na Zlatkovih Facebook, Instagram in Twitter profilih.

Oglejte si tudi