Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Praktikum dinamičnega ravnovesja

Z duhom za kruhom se podamo 15.10.2013 ob 17uri v Vodnjaku znanja v Ljubljani.
Koliko svojih potencialov živite v vsakdanjem življenju?


Na enoletnem izobraževanju bomo raziskovali in razvijali različne človeške kvalitete (inteligence) in se naučili uporabljati ustrezna orodja in vaje, ki nam bodo v pomoč pri tem raziskovanju. Vse inteligence se smiselno povežejo v celoto, zato se bomo na koncu izobraževanja preizkusili v svojih vrlinah.


Praktikum je namenjen vsem ljudem, ki želijo biti soustvarjalci svojega življenja. Ki želijo skrbeti za zdravo in vitalno telo, biti čustveno uravnoteženi, čuteči, želijo spoznati kaj so in kaj je njihovo poslanstvo. Raziskati katere vrline življenja lahko spontano in z lahkoto posredujejo drugim in jim s tem pomagajo pri njihovi rasti. Namenjen je tudi vsem, ki si želijo doseči jasnost misli in bistrost duha. Misliti s svojo glavo, biti ustvarjalen v vsakdanjem življenju in se hkrati zavedati svoje transcedence.

 

Potek izobraževanja


Izobraževanje bo potekalo 12 mesecev in obsega 10 sklopov. Vsak mesec je namenjen  svojemu področju-sklopu znanj. Vsak sklop zajema 32 ur. 16 ur je namenjenih teoriji in se bo odvijal enkrat tedensko 4 ure (60min). V tem času praktiki izvajajo praktične vaje in naloge tudi doma. Na vsakem srečanju sledi kratka supervizija.

 

Sledi vikend delavnica, ki zajema 16 ur dela. Poudarek je na praktičnih vajah. Delavnico Ustvarjalni proces bomo izvedli v naravi.

 

Po  izvedenih sklopih si bo vsak udeleženec-ka izbral-a temo, napisal-a teoretično vsebino in predstavil-a praktično izvedbo na zaključku Praktikuma.

 

Po uspešno končanem programu, praktiki prejmejo potrdilo o opravljenih znanjih.

 

VAŠA PRIDOBITEV NA PRAKTIKUMU

 

  • Ozavestite svoje še skrite potenciale
  • Delo s potenciali
  • Razvijete orodija za pomoč pri osebnostni in duhovni rasti
  • Naučite se samozdraviti, najti svoje življenjsko ravnovesje in pomagati drugim
  • Praktična izvedba ustvarjalnih procesov (od besed k dejanjem)
  • Živeti sebe in biti hkrati povezan z drugimi
  • Delovati v skladu z dušo
  • Uporabljati duhovna znanja pri delu, ki ga opravljamo-skozi svoj vzor smo lahko v pomoč drugim

 

Povezave

www.asiatuma.net

Oglejte si tudi